Mivel bizonyítást nyert, hogy nincs homoszexuális gén, miért mondják azt LMBTQ oldalról, hogy nem lehetséges a gyerekeket ilyen irányba eltéríteni?
A "felvilágosításra" gondolok. Amikor odamegy a gyerekhez egy LMBTQ-s nem csupán elmondja, hogy ilyen emberek léteznek, ennél sokkal többről van szó: előadja, hogy mennyire szabad, jó, egyszóval menő dolog melegnek, transznak, nemváltó embernek lenni. Szerintem ez probléma, mert alkalmas arra, hogy igenis eltérítse ebbe az irányba a kicsiket, összezavarja őket. Egy gyereknek nem kellen tudnia erről 18 éves kora előtt, és a "jeleníti meg" részt leszámítva ebben helyeslem a törvényt.
A melegeket ne bántsa, de ehhez bőven elég egy védőnő, szülő, iskolapszichológus, de kb, bárki felnőtt, aki felhívja a figyelmét. Ha egy LMBTQ-s megye be, ott sokkal több történik.
Tehát a szakemberek senkik, a kutatások meg semmik. Sejtettem.
Azt nem értem, ha ennyire büszkék vagytok a melegségre, akkor miért nem meritek felvállalni? Miért kell játszani a mártírt, hogy "jajj nem tehetek róla, így születtem"?
"akkor miért nem meritek felvállalni?"
Ha nem tudnád sok szempontból hátrányos helyzetbe kerül az aki megteszi. Például a munkahelyén hátrányosan kezelik akár ki is rúgják, vagy a ciszheteró társadalom egyes tagjai lelkileg és fizikailag is támadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!