LMBT emberek, mi a véleményetek erről a képről?
2021. aug. 13. 09:35
1/31 anonim válasza:
Nem vagyok "LMBT ember", de ez egy sarló és egy kalapács szivárványszínben.
A szubjektív véleményem, hogy ez egy Magyarországon született trashpaint műalkotás, aminek az a provokatív célja, hogy a kommunistákat és az LMBT mozgalmat egy kalap alá vegye.
Ha elterjed, akkor majd lehet mondani, hogy az internet tele van sarlókalapácsos, szivárványos képekkel, ami egyértelműen bizonyítja a mozgalom "valódi célját".
2/31 A kérdező kommentje:
A kép szerintem a kommunizmus és az LMBT mozgalom között felfedezhető hasonlóságokra utal.
2021. aug. 13. 09:45
4/31 A kérdező kommentje:
3 - a "sugallás" itt elég finom jelző, konkrétan erre utal.
2021. aug. 13. 09:55
5/31 anonim válasza:
A szocializmus idején a homokosok beteg embereknek számítottak.
6/31 anonim válasza:
Utalni arra szoktunk, ami van. Sugallni meg azt, amit feltételezünk.
Szerintem nincs párhuzam a kommunizmus és az LMBT között, ezért nehéz lenne utalni rá. Éppen ezért a kép sugallni szeretné, hogy van.
7/31 anonim válasza:
Napi kötelező LMBTQ kérdés, köszönjük, már nagyon hiányzott.
8/31 anonim válasza:
Lejárató céllal csinált valaki egy ilyen képet. Mit akarsz vele? Ezt talán valami bizonyítéknak veszed, hogy valaki összebarkácsolt egy ilyet?
9/31 anonim válasza:
Azt hogy én is bármikor szerkesztek ilyen cross-universe logót bármiről és akkor lehet rajta hörögni.
10/31 anonim válasza:
"Lejárató céllal csinált valaki egy ilyen képet. Mit akarsz vele?"
Szerintem ő csinálta amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!