Most, hogy Karácsony Gergely lett az új budapesti főpolgármester, milyen pozitív változások következhetnek az LMBT emberek jogait illetően?
Figyelt kérdés
Karácsony Gergely többször is hangoztatta, hogy ő támogatja az LMBT emberek jogait. Most, hogy ő lett az új főpolgármester, milyen pozitív változások történhetnek az LMBT emberek jogait illetően?2019. okt. 14. 17:46
1/7 anonim válasza:
Ő egy főpolgármester. Nem tudom h jön ide az lmbtq.
2/7 anonim válasza:
Mihez nincsen most joguk? Tényleg érdekel, nekem nincs bajom velük, talán ezért sem tudom elképzelni, ugyan miben vannak korlátozva.
4/7 anonim válasza:
Ezeknek semmi nem lesz soha elég, mint a zsidóknak, akik akkor is a növekvő antiszemitizmustól rettegnek Magyarországon, ha ki van nyalva a valaguk? Mi lesz elég? Adómentesség a homokosoknak?
5/7 anonim válasza:
Szerintem járjon ingyenes önkormányzati lakás a melegeknek, így Búzapest végre felnőhet a nevéhez és egyre több lesz a búza ott...
6/7 anonim válasza:
#13 Én is remélem. Maximum kapnak megint savval töltőt tojást mint 2010.ben
7/7 anonim válasza:
Egy önkormányzat lehetőségei korlátozottak, hiszen a törvényeket az Országgyűlés hozza.
Karácsony konkrét ígéretei az LMBTQI közösségnek itt szerepelnek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!