Karácsony megválasztása tragédia?
elkezdődik egy millió illegális kvóta migráns betelepítése Budapestre! Csak azokba a kerületekbe nem telepítenek be migránst ahol fideszes a polgármester mert ott a Honvédség megakadályozza a betelepítést.
"Olyan polgármesterekre, olyan képviselőkre van szükség, akik megvédik a településüket, és ezért akarnak és képesek együttműködni a Magyar Honvédséggel " dr Németh Szilárd
"ha rosszul végzi a dolgát, annak nem lesz következménye"
Ez igaz lenne, ha saját szakállra indult volna. De nem, ő volt az ÖSSZELLENZÉKI KÖZÖS polgármester jelölt. Tehát ha bebukik, akkor viszi az ellenzéket is, akik mögötte álltak.
Annyi történt, hogy az ellenzék "full in"-t dobott az asztalra, ahol amúgy is cinkelt kártyákkal játszanak. Én semmi jóra nem számítanék ...
Engem nem érdekel, nincs kocsim már, amivel parkolni kellene.
Az viszont kár, hogy abbamaradnak a már elkezdett fejlesztések, de úgyis tervezem egy ideje, hogy vidékre költözöm, ideje lesz realizálni, mert a fejlődő vidék ingatlanárai felfelé fognak menni, a fővárosi lezüllés miatt ott pedig zuhannak majd, de ha idejében lelépek, akkor engem az sem fog érinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!