LMBT emberek, mi a véleményetek erről a képről?
😏 Inkább csak példaként céloztam a dologra, hátha a kérdező is könnyebben rájön, hogy mennyire nonszensz az álláspontja.
Ezt nem tudtam.
Nekem ezzel az elég melegfóbiával az a legnagyobb bajom, hogy a melegek jellemzően nem szaporodnak. A hetero társadalom termeli ki őket nemzedékről nemzedékre. Olyan társadalmakban is, ahol börtön, vagy halálbüntetés járt és jár érte.
A katolikus egyház pedig mind a mai napig üzemeltet kolostorokat és zárdákat, ahol homogén egynemű környezetben élik le az életüket az apácák és szerzetesek, ami természetellenes, vagyis nem normális. És ugyanekkor ennek az egyháznak a hívei a bibliára hivatkozva csikorgatják a fogukat, ha a másság szóba kerül.
"17: és ez mit jelent most a lényeg szempontjából, ha csak összegányolta valaki? Ez volt a kérdés, hogy amatőr készítette-e vagy profi?"
Ha jól értettem, azt akarta kifejezni a hozzászóló, hogy ez a kép nem lehet hivatalos, sokkal inkább utalhat arra, hogy valaki uszításból gányolta otthon, hogy elterjessze a neten, majd az LMBT-től frusztrált emberek ráugorjanak, hogy "na tessék, tudtam".
Minek.
#21 válaszoló már felrakott egy valóban létező zászlót.
Az LMBTQ közösségnek semmilyen szinten nincs köze a kommunizmushoz. Pedig a kép ezt látszik sugallani. Érdekesebb lenne tudni, vajon milyen célból készült. Kommunistának beállítani egy kisebbséget... Mi lesz a következő alkotás és mikor mutatják be valamelyik propaganda híroldalon mint bizonyíték az LMBTQ propaganda létezésére?
A kép minőségét illetően nincs értelme kritikát megfogalmaznom, annyira gányolt.
Szerintem ez azoknak készült akik kommunisták a lmbt-n belül, persze nem hivatalos célból, csak valami dísznek. Mert amilyen nagy közösség szinte biztos, hogy komcsi is akad benne néhány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!