Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBT emberek, mi a véleményete...

LMBT emberek, mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 13. 09:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

😏 Inkább csak példaként céloztam a dologra, hátha a kérdező is könnyebben rájön, hogy mennyire nonszensz az álláspontja.

2021. aug. 13. 13:38
 22/31 anonim ***** válasza:
83%
22: konkrétan vannak keresztény melegek külföldön, akik ilyen zászlót használnak, mert ők hívő keresztények. Vajon Jézus mit tett volna? Elítélte volna a melegeket, vagy elfogadta volna őket olyannak, amilyenek?
2021. aug. 13. 13:41
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudtam.

Nekem ezzel az elég melegfóbiával az a legnagyobb bajom, hogy a melegek jellemzően nem szaporodnak. A hetero társadalom termeli ki őket nemzedékről nemzedékre. Olyan társadalmakban is, ahol börtön, vagy halálbüntetés járt és jár érte.

A katolikus egyház pedig mind a mai napig üzemeltet kolostorokat és zárdákat, ahol homogén egynemű környezetben élik le az életüket az apácák és szerzetesek, ami természetellenes, vagyis nem normális. És ugyanekkor ennek az egyháznak a hívei a bibliára hivatkozva csikorgatják a fogukat, ha a másság szóba kerül.

2021. aug. 13. 13:59
 24/31 anonim ***** válasza:
86%

"17: és ez mit jelent most a lényeg szempontjából, ha csak összegányolta valaki? Ez volt a kérdés, hogy amatőr készítette-e vagy profi?"

Ha jól értettem, azt akarta kifejezni a hozzászóló, hogy ez a kép nem lehet hivatalos, sokkal inkább utalhat arra, hogy valaki uszításból gányolta otthon, hogy elterjessze a neten, majd az LMBT-től frusztrált emberek ráugorjanak, hogy "na tessék, tudtam".

2021. aug. 13. 14:12
 25/31 A kérdező kommentje:
20: töltsd fel.
2021. aug. 13. 15:22
 26/31 anonim ***** válasza:
93%

Minek.

#21 válaszoló már felrakott egy valóban létező zászlót.

2021. aug. 13. 15:53
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Az LMBTQ közösségnek semmilyen szinten nincs köze a kommunizmushoz. Pedig a kép ezt látszik sugallani. Érdekesebb lenne tudni, vajon milyen célból készült. Kommunistának beállítani egy kisebbséget... Mi lesz a következő alkotás és mikor mutatják be valamelyik propaganda híroldalon mint bizonyíték az LMBTQ propaganda létezésére?

A kép minőségét illetően nincs értelme kritikát megfogalmaznom, annyira gányolt.

2021. aug. 14. 10:23
 28/31 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ez azoknak készült akik kommunisták a lmbt-n belül, persze nem hivatalos célból, csak valami dísznek. Mert amilyen nagy közösség szinte biztos, hogy komcsi is akad benne néhány.

2021. aug. 15. 04:27
 29/31 anonim ***** válasza:
23%

Most is /:

2021. aug. 15. 18:59
 30/31 anonim ***** válasza:
Azèrt ha valaki, a Kàdàr/Rákosi rendszerben akart volna Lmbtq propagandàt terjeszteni,akkor először jól összevetik,utàna pedig a Gulagon talàlta volna magàt.
2021. aug. 30. 07:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!