Egy kiskorú gyerek képes rá, hogy meghozzon egy olyan döntést, hogy ő transzvesztita lesz?
Ő Desmond, aki 2 évesen döntötte el, hogy transzvesztita lesz, azóta női ruhákat vesz fel, sminkeli magát és melegbárokban lép fel.
https://www.youtube.com/watch?v=majcQ54vlDs
Ebben a döntésében támogatja az LMBTQ is:
https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&t=327s
Szegény Desmond, ha tudná, hogy mi magyarok napi kétszer kirakjuk a linkjeit ide, és a megtekintéseinek 50%a tőlünk származik...
Nah de, Desmond megvolt akkor jöhet az a pride riporteres videó is lassan. Ne felejtsétek el ugyanúgy időzítve linkelni, mert elfelejtettem honnan kezdődik a vicces rész
(Kérdésre válaszolni pedig nem lehet, mert az első válaszadó teljesen jól leírta, ismételni pedig nem szeretném)
3: fel lehet hozni számtalan elrettentő példát természetesen heterókkal is.
A különbség az, hogy a heterók közössége ezt nem élteti tv-műsorokban, hanem kikközösítik vagy börtönbe csukják az illetőt.
Akkor ezek szerint te most mentegeted ezt a jelenséget? Szerinted ez rendben van, ha egy kisgyerekkel ilyesmit csinálnak? Érdekes az "értékrended".
Éltetik a tv-műsorokban??? Linkelj már olyan csatornát, ahol nyíltan kimondják, hogy jó dolog gyerekekkel szexelni.
Egy szóval sem mondtam, hogy egyetértek a "jelenséggel". Szimplán csak képmutatásnak tartom, hogy csak ilyenekkel tudtok foglalkozni, amikor a heterok semmivel sem különbek. Sőt. Több hetero árt a gyermekeknek, több lelki traumát okoznak nekik, mint amit a melegek valaha okozni fognak.
8: több heteró csak azért árt több gyereknek, mert mi vagyunk 99%-nyian ti meg egy. Így persze kijön a matek azt értem.
De ha számarányosan megnézzük közösségen belül úgy már egészen elkeserítő a helyzet és nem a ti javatokra.
Ki lehet forgatni amit írtam, de ha szeritned rendben van az, hogy late-night showba meghívják és sztárolják ezt a szerencsétlen megnyomorított kisfiút az LMBT-sek, az a szememben teljesen egyenlő a szexuális megrontással.
Innentől szinte mindegy, hogy kimondják-e direktbe, hogy a gyermekmegrontás helyes vagy sem - mert a képsorok alapján egyértelmű az álláspontotok.
Pár hete láttam egy angol cikket egy videó részlettel. Olyan kamaszokkal csináltak interjút akik megváltoztatták a nemüket és megbánták. Nyilván sok embernek nem tetszett az interjú.
Amúgy ha a szülő úgy gondolja, hogy a gyerek elég érett hozzá akkor egyezzen bele abba, hogy nagykorúsítsák a gyereket. Ha a nemváltáshoz elég érett érett lesz dönteni az egyéb ügyekben is, szavazhat. Viszont ha a szülő úgy látja, hogy a még csak egy gyerek és nem képes gondoskodni magáról, felelős döntést hozni ne is engedhessék az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!