A nyugati országokban (USA, Kanada, Nagy-Britannia, stb. ) az egész transz mozgalommal/elfogadással a liberálisok ezüsttálcán kínálják fel a győzelmet a konzervatívoknak. Miért nem fogadják el?
Figyelt kérdés
Nem értem, főleg mert ezekben az országokban túlságosan elterjedt a "liberalizmus" (szocializmus) az utóbbi néhány évben (az USÁban is rezeg a léc). Csak büszkeségből? Muh principles?#kommunizmus #civilizáció #probléma #ember #megoldás #liberalizmus #transzvesztita #szocializmus #transz #marxizmus
2019. nov. 16. 19:27
1/14 anonim válasza:
Te nagyon nem érted, hogyan működik a világ.
2/14 anonim válasza:
Nem hinném,hogy a transzneműek elfogadásának akkor szerepe lenne egy politikai csatában.
De ha már itt tartunk szörnyű,hogy ez egyáltalán politikai kérdés.
3/14 anonim válasza:
19:47: na erről van szó. Szegény kérdezőnek ez élete fő problémája? Akkor igen jól megy neki. Az emberek többsége ugyanis magasról tesz rá, mert ennél ezerszer húsbavágóbb kérdések léteznek.
4/14 A kérdező kommentje:
Gondolkodjatok egy kicsit, igen is nagy szerepe lehetne ennek.
2019. nov. 16. 19:57
5/14 anonim válasza:
A nagy jólétben nem tudnak jobbat kitalálni.
6/14 anonim válasza:
"a liberálisok ezüsttálcán kínálják fel a győzelmet a konzervatívoknak. Miért nem fogadják el?"
Ott jóval kevésbé tekintik megélhetési versenynek a politikát. Létezik még olyan, hogy a politikus saját elvek szerint indul, aztán vagy megválasztják, vagy nem, ahelyett, hogy az aktuális igényekhez igazítaná évente a nézeteit.
7/14 anonim válasza:
A liberalizmus meg a szocializmus két teljesen már téma, a trnasznemüek elfogadása meg egy harmadik. Emellett ez az eghyik leglényegtelenebb dolog, ami egy választáson számítana.
8/14 anonim válasza:
Mégis, miért lenne ennek nagy szerepe?
9/14 anonim válasza:
nagy szerepe? nekem attól nem lesz más az életem, hogy az USA-ban bármi is történik. itthon meg semmi nem fog ilyen téren
10/14 anonim válasza:
Tudom, hogy a médiából így jön át, de valójában senkit nem érdekelnek a transzneműek. Lehet van pár bölcsész egyetemista (azok is főleg USA-ban), akiknek szívügye a transzneműek jogai, de a hétköznapi életben mindenkinek van millió fontosabb dolga ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!