Dobrev Klára miért nem megy el egy plasztikai sebészhez hogy ott rendbe hozzák az arcát?
Figyelt kérdés
Dobrev Klára egy okos politikus,de sajnos elég csúnya,ami miatt nevetség tárgya még a baloldalon is.
Lehet baleset miatt néz ki így vagy genetikailag,de biztos volna elég pénze egy szépészeti műtétre.
Miért nem műteti át az arcát nőiesebbre?
Így lehet többen szavaznának rá és nem bántanák a külseje miatt.
2021. márc. 13. 01:40
1/7 anonim válasza:
Dobrev Klára egy átlagos nő kinézetre.
De mivel Gyurcsány felesége tök mindegy, hogy hogy néz ki vagy mit csinál. Az emberek 90%-a nem fog szavazni rá.
2/7 anonim válasza:
Hát, szerintem se a legszebb nő a világon, de annyira csúnyának se tartom bevallom őszintén. Szóval igen, nőként nem annyira szimpi, de politikusként még lehet az (nem vagyok tájékozott a dolgaiban). Egyébként picit hasonlít Annie Lennox-ra, de a Eurythmics énekesének kicsit jobban állt ez a biológiailag semlegesebb megjelenés. Szerintem Dobrev Klára azért se foglalkozik a megjelenésével, mert nem akar túl feminin megjelenést politikusként. Csak egy tipp, de lehet, hogy az emberek egy dögös nőt kevésbé vennének komolyan politikusként.
3/7 anonim válasza:
Mert plasztikai sebészhez csak szellemifogyatékosok mennek. Te magad írtad, hogy okos, tehát valószínűleg tisztában van vele mivel jár az ilyesmi.
4/7 anonim válasza:
Dobrev egy teljesen átlagos nő ami az adottságait illeti, a megjelenése pedig amivel a sminkjével, öltözködésével még hozzátesz pedig kellemes, remélhetőleg nem is küzd olyan komplexusokkal ami miatt rohanna egy sebészhez.
5/7 anonim válasza:
Nem vállalják sehol,pedig elrontani ezt a fejet nem lehet.
7/7 anonim válasza:
Egy nyári ülésnapnap után alaposan megtisztogatnam ott alul.fürdeni sem kellene előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!