Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel bizonyítást nyert, hogy...

Mivel bizonyítást nyert, hogy nincs homoszexuális gén, miért mondják azt LMBTQ oldalról, hogy nem lehetséges a gyerekeket ilyen irányba eltéríteni?

Figyelt kérdés

[link]

A "felvilágosításra" gondolok. Amikor odamegy a gyerekhez egy LMBTQ-s nem csupán elmondja, hogy ilyen emberek léteznek, ennél sokkal többről van szó: előadja, hogy mennyire szabad, jó, egyszóval menő dolog melegnek, transznak, nemváltó embernek lenni. Szerintem ez probléma, mert alkalmas arra, hogy igenis eltérítse ebbe az irányba a kicsiket, összezavarja őket. Egy gyereknek nem kellen tudnia erről 18 éves kora előtt, és a "jeleníti meg" részt leszámítva ebben helyeslem a törvényt.

A melegeket ne bántsa, de ehhez bőven elég egy védőnő, szülő, iskolapszichológus, de kb, bárki felnőtt, aki felhívja a figyelmét. Ha egy LMBTQ-s megye be, ott sokkal több történik.

2021. aug. 13. 12:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, vannak olyan országok, ahol még mindig börtön jár a homoszexualitás miatt, ha szerinted reklámozással lehetne nevelni valaki szexuális orientációját, hogy létezhetnek az adott országban melegek? A másik nem rábeszélni akar senkit, főleg nem óvodában, hanem a szexuális felvilágsítás része kéne lennie ennek 16-17 éves korban, amikor mondjuk már amúgy is szinte minden tini tisztában van a dolgokkal. Amúgy tényleg nem értem, amikor tényleg komoly problémák vannak, gyerekek többsége nem tudott online tanulni, sokaknak a napi megélhetés nehézkes, nyugdíjasok a 60-70 ezre nyugdíjakból éhenhalnak szinte, lehetne sorolni napestig, tényleg az ország fele egy itthon nem létező dologtól retteg, hogy mi lehet később? Kérdező, van gyereked? Nekem 2 is és nem rettegek ilyen dolgoktól, mert kisebb dolgoknál is eddig a azülők beleegyezését kérték, nemhogy egy ilyen témánál.
2021. aug. 13. 13:27
 12/34 anonim ***** válasza:
82%

Sokféle elmélet született a homoszexualitás kialakulására, mint pl. a hormonális, biológiai, genetikai, neuro-hormonális, neuro-pszichológiai, az egyszerű és többlépcsős szocializációs elméletek is kifejtésre kerültek, de egyik se ad minden kétséget kizáró választ. Mert pl. megfigyeltek állatoknál is, azonos neműek közötti vonzódást.

Egy a biztos, hogy ilyen van, és az illető ugyanúgy nem vétkes benne, mint a környezete se.

Pl. Alan Turing idejében bűncselekmény minősült, mégis meleg lett, amiért a 2. világháború után elítélték, és választhatott érdemeire tekintettel, hormonkezelés v. börtön. A hormonkezelést választotta, ami aztán kiváltotta nála az öngyilkosságot 1952-ben. További érdekessége ügyének, hogy II. Erzsébet 2013. december 23-án(!) utólagos királyi kegyelemben részesítette.

2021. aug. 13. 13:30
 13/34 anonim ***** válasza:
56%

"Ne fogadjuk el alapnak. Ha így lenne, hogy semmit nem akarnak a gyerekekkel, akkor miért van ekkora felháborodás abból, hogy nem mehetnek be hozzájuk 18 éves kor alatt? Miért olyan nagy baj, hogy a nevelés a szülő dolga? Gyanús ez nagyon."

Sokan félre vannak informálva illetve félre értik a dolgokat és azt hiszik a törvény a másak létezését tiltja be...

Egyébként meg már vagy 396szor leírták lmbt témában, hogy a radikális embereket külön kell számításba venni és nem a teljes közösségre ráhúzni pár problémás egyed tetteit.

Ez olyan mintha gyilkos heterók miatt mindet gyilkosnak bélyegeznéd.

2021. aug. 13. 13:37
 14/34 anonim ***** válasza:
26%

Az éhenhaláshoz meg kemény szegénységhez képest idén olyan sok család volt/van a Balatonon, hogy talán még rekordokat is döntöget.

És azért a nyugdíj az sok szempont alapján kerül ki.

-Az alapján, hogy milyen bérért dolgoztál.

-Mennyit adóztál.

-Mennyi évet dolgoztál bejelentve.

2021. aug. 13. 13:44
 15/34 anonim ***** válasza:
68%

Azert eleg ellentmondasosak a kutatasok errol.

Azt is kikutattak, hogy az azonos nemu parok altal nevelt gyerekek se lesznek nagyobb esellyel melegek.

Sztem a neveles-befolyas mar csak azert sem allja meg a helyet, mert kb minden meleg gyereket hetero szulok nevelnek fel.

En speciel meleg vagyok es mar ovodaban is tudtam magamrol. Egyertelmuen nem neveles kerdese. Ez orokletes dolog, mint hogy vki kek vagy barna szemu lesz.

Mellesleg az ember szexualitasa nem fekete-feher, rengeteg atmenet van, nem tom miert csinalunk belole problemat, hogy ki mit szeret az agyban.

Egyebkent is tul vagyunk szaporodva, a foldnek is jot tenne, ha nem szuletne ennyi gyerek. Szoval teljesen nonszensz az egesz homofobia.

2021. aug. 13. 13:47
 16/34 anonim ***** válasza:

Le a kalappal. Ahogy az a Királynőtől várható, minden döntése kegyes és jó szándékú.

God save the Queen!

2021. aug. 13. 13:50
 17/34 anonim ***** válasza:
50%

14.

Egész nyáron itt vagyok a Balatonon minden évben, nem nincsenek olyan sokan idén. Amúgy pedig ne legyél már te is ilyen ostoba, aki a Balatonon nyaraló emberekből indul ki.

2021. aug. 13. 13:52
 18/34 anonim ***** válasza:
69%

"Sztem a neveles-befolyas mar csak azert sem allja meg a helyet, mert kb minden meleg gyereket hetero szulok nevelnek fel."

Azt se felejtsük el, hogy azért az állatoknál is jelen van a homoszexualitás. És gondolom azért az állatok nem nevelik ilyen meg olyan szexuálisnak a kölykeiket. :)

2021. aug. 13. 13:53
 19/34 anonim ***** válasza:
62%

Attól még nincs mélyszegénység az országban. Legfeljebb azoknak akiknek büdös a munka.

2021. aug. 13. 13:54
 20/34 anonim ***** válasza:
46%
Vannak helyek ahol van és ott az valós probléma, inkább, minthogy transzvesztiták lepik el az ovikat.
2021. aug. 13. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!