Az EU miért erőlteti az elektromos autókat?
Személy szerint, nem ezeknek a járműveknek a létezésével van a problémám,hanem azzal,hogy megakarják szüntetni a rendes autók gyártását.
A párom Németországban dolgozik, autóiparban.
Van náluk "dolgozói flotta" vagy milyen program, amivel néha él is.Kapott már elektromos autót is, elég márkásat, egy Audi terepjárót.
Kívülről, belűről tetszetős, de a használata borzalom.Sokszor azért kellett "malmoznunk",hogy töltődjön.
Lementünk vele a Balatonra, ott szintén, meg várni kellett másokra,hogy legyen szabad töltő és kezdődött az újabb várakozás.
Télen is akadt vele gond.
Nem értem,hogy miért akarják ennyire megnehezíteni az átlagemberek életét a politikusok.
Mondtam a páromnak is,hogy többet ilyen autót ne kérjen, mert stresszes a használata, csak ő is kíváncsi volt rá, meg én is pozitívan álltam hozzá eleinte, mert szép autó, csak nagyon macerás.
Az igazán nagy és szennyező hajók (pl konténerszállítók) nagyrésze Libériába meg hasonló országokba van bejelentve, pont azért, hogy így kerüljék meg a szabályozát.
A legjobb példa pont Libéria, ami csóringer Afrikai félanarchikus ország, ennek ellenére a Libériai zászló alatt hajózó flotta a világ 10 legnagyobbja között van.
(a cikk ugyan régi, de a lényeg nem változott)
(ezek újabbak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!