Gyerekek, most ez komoly? Korhazi ellatas elott covid-tesztre van szukseg, es az allam nem fizeti azoknak akik nem oltottak?
En szoktam jarni pszichiateremhez gyogyszer receptekert egy korhazba.
Akkor mostantol nem mehetek ha nincs covid tesztem?
Es azt ki kell fizetnem?
Ha jol tudom akkor ilyen 10 - 20 ezer forint nem?
Tudom a tipik-gyakorisnak a zoknija kerul ennyibe meg az ovszer, de nekem 10 ezer forint nagyon nagyon sok, mivel nem tudok rendes munkat vallalni a betegsegeim miatt...
XDDDDD
Gyerekeeeeeeeeek
Mind meghalunk, de nem a virusban, hanem a korlatozasokban
b****************szkiiiiiiii
Teljesen jogos.
Te vagy az okoska ,találd ki magadnak mi a jó.
18
Ja tenyleg, rosszul olvastam... mindig azik a gatyam a fostol amikor olvasok egy kormany hozta rendeletet ami az egeszsegugyi ellatassal kapcsolatos, mindig valami rossz tortenik ott.
Pontosabban:
"Közleményben reagált a kormány az alapvető jogok biztosának állásfoglalására, amely szerint jogsértő, hogy az oltatlan betegeknek saját költségen kell PCR- és antigéntesztet végeztetniük a rehabilitációs és elektív ellátások előtt"
"A kormány álláspontja szerint, mivel minden magyar állampolgár ingyenesen veheti fel a koronavírus elleni védőoltást, ezért semmi sem indokolja, hogy az adófizető magyar emberek állják azoknak a halasztható műtét előtt álló betegeknek a PCR teszt költségeit, akiknél a teszt elvégzésére kizárólag azért van szükség, mert szabad akaratukból nem éltek az oltás lehetőségével."
Tehat a halaszthato muteteknel, a rehabilitacios es elektiv ellatasoknal kell.
Egyelore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!