Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyerekek, most ez komoly?...

Gyerekek, most ez komoly? Korhazi ellatas elott covid-tesztre van szukseg, es az allam nem fizeti azoknak akik nem oltottak?

Figyelt kérdés

En szoktam jarni pszichiateremhez gyogyszer receptekert egy korhazba.

Akkor mostantol nem mehetek ha nincs covid tesztem?

Es azt ki kell fizetnem?

Ha jol tudom akkor ilyen 10 - 20 ezer forint nem?

Tudom a tipik-gyakorisnak a zoknija kerul ennyibe meg az ovszer, de nekem 10 ezer forint nagyon nagyon sok, mivel nem tudok rendes munkat vallalni a betegsegeim miatt...

#zc
2021. aug. 3. 20:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
41%
10: Ébredj fel az álmodból, még a Gődény féle tüntetéseken is alig voltunk. Nem lesz itt megint semmi, azt büntetik aki használja az eszét, és kérdéseket mer feltenni.
2021. aug. 3. 21:02
 12/49 anonim ***** válasza:
47%
Hát ez a kormánytól kitelik minden, hidd el ez arról szól, minél több embert oltsanak. Tudod nézd az állami egészségügyben lefújták a műtéteket, a magánban meg mehetett a munka. Ez arról szól aki szegény halljon meg, ne tudja kifizetni az ellátást.
2021. aug. 3. 21:04
 13/49 anonim ***** válasza:
83%
Azért ez egy kicsit cinkes. Mondom ezt ugy, hogy teljesen tamogatom az oltast.
2021. aug. 3. 21:08
 14/49 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező, ez már elég rég így van, és senki nem tüntet. (Nem mintha pár száz idióta tüntetése bárkit is izgatna.) Továbbá készülj fel hogy sokkal komolyabb szigorítások fognak jönni. Franciaországban pl már tömegközlekedésre se szállhatnál fel.
2021. aug. 3. 21:11
 15/49 A kérdező kommentje:

XDDDDD

Gyerekeeeeeeeeek

Mind meghalunk, de nem a virusban, hanem a korlatozasokban

b****************szkiiiiiiii

2021. aug. 3. 21:13
 16/49 anonim ***** válasza:
62%
Egy érdekes adalék: Az alapvető orvosi ellátást tagadják meg tőled ezzel, miközben augusztus 20-ra mindent feloldanak egy ünnep kedvéért. Egész rendben vannak a prioritások.
2021. aug. 3. 21:17
 17/49 anonim ***** válasza:
39%

Teljesen jogos.

Te vagy az okoska ,találd ki magadnak mi a jó.

2021. aug. 3. 21:26
 18/49 anonim ***** válasza:
94%
Úgy tudom csak a halasztható műtéteknél van ez a g...ség. Nem minden egyéb ellátásnál.
2021. aug. 3. 21:27
 19/49 A kérdező kommentje:

18

Ja tenyleg, rosszul olvastam... mindig azik a gatyam a fostol amikor olvasok egy kormany hozta rendeletet ami az egeszsegugyi ellatassal kapcsolatos, mindig valami rossz tortenik ott.

Pontosabban:

"Közleményben reagált a kormány az alapvető jogok biztosának állásfoglalására, amely szerint jogsértő, hogy az oltatlan betegeknek saját költségen kell PCR- és antigéntesztet végeztetniük a rehabilitációs és elektív ellátások előtt"

"A kormány álláspontja szerint, mivel minden magyar állampolgár ingyenesen veheti fel a koronavírus elleni védőoltást, ezért semmi sem indokolja, hogy az adófizető magyar emberek állják azoknak a halasztható műtét előtt álló betegeknek a PCR teszt költségeit, akiknél a teszt elvégzésére kizárólag azért van szükség, mert szabad akaratukból nem éltek az oltás lehetőségével."

Tehat a halaszthato muteteknel, a rehabilitacios es elektiv ellatasoknal kell.

Egyelore.

2021. aug. 3. 21:32
 20/49 mindentudó99 ***** válasza:
30%
Beoltatod magad . Ennyi. Most már válogathatsz is közülük.
2021. aug. 3. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!