Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyerekek, most ez komoly?...

Gyerekek, most ez komoly? Korhazi ellatas elott covid-tesztre van szukseg, es az allam nem fizeti azoknak akik nem oltottak?

Figyelt kérdés

En szoktam jarni pszichiateremhez gyogyszer receptekert egy korhazba.

Akkor mostantol nem mehetek ha nincs covid tesztem?

Es azt ki kell fizetnem?

Ha jol tudom akkor ilyen 10 - 20 ezer forint nem?

Tudom a tipik-gyakorisnak a zoknija kerul ennyibe meg az ovszer, de nekem 10 ezer forint nagyon nagyon sok, mivel nem tudok rendes munkat vallalni a betegsegeim miatt...

#zc
2021. aug. 3. 20:12
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
85%
Igen, ombudsman szerint alkotány ellenes is, de ez a kormányt nem szokta izgatni...
2021. aug. 3. 20:17
 2/49 Molyember ***** válasza:
26%
Félve kérdezem: nem akarod beoltatni magad?
2021. aug. 3. 20:23
 3/49 A kérdező kommentje:

Igen nem szeretnem.

Max 2 - 4 ev mulva.

2021. aug. 3. 20:24
 4/49 anonim ***** válasza:
39%
Akkor nekem ennyi volt az orvos.Nem veszek részt ebben az egészben.Se oltás se semmilyen teszt formájában.
2021. aug. 3. 20:25
 5/49 anonim ***** válasza:
68%
Nem teljesen. Akiknek sűrgősségi ellátásra, életmentő beavatkozásra van szükségük, azokat természetesen ellátják. Akik halasztható problémával mennének orvoshoz, azoktól elvárt az oltás. Aki erre nem hajlandó, azoknak is biztosítják a lehetőséget persze, de csak ha bizonyítják hogy nem fertőzöttek. Ez pedig természtesen önköltségen megy, ha a mellette lévő ingyenes lehetőséggel (az oltással) nem él valaki.
2021. aug. 3. 20:30
 6/49 anonim ***** válasza:
58%
Az oltás viszont tök ingyenes. Te döntesz.
2021. aug. 3. 20:51
 7/49 anonim ***** válasza:
35%
6.Olcsó húsnak híg a leve.
2021. aug. 3. 20:53
 8/49 anonim ***** válasza:
52%
Halkan jegyzem meg, akinek van rá pénze, az megtámadhatja jogilag ezt a gyakorlatot, mivel sérti az alkotmányt. Csak ugye ez évek munkája.
2021. aug. 3. 20:56
 9/49 anonim ***** válasza:
86%
Orvosszakmailag mi indokolja, hogy csak az oltatlanoktól kérnek tesztet ? Egy oltott is elkaphatja a covidot és ugyanúgy fertőz.
2021. aug. 3. 20:58
 10/49 A kérdező kommentje:

Gyerekek, ez hihetetlen.

Mi a lo*asz van itt mar...

Nagyon remelem lesz tuntetes ez ellen de nem ilyen fingnyi, hanem hetekig tarto.

Eletemben nem voltam meg tuntetesen de lehet most menni fogok...

2021. aug. 3. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!