Puzsér Róberttel kapcsolatban miért érzem azt hogy ő megmondja a frankót?
Miért van az hogy minél több műsorát nézem annál inkább átjön ez a:
"Jézusom ennek az embernek igaza van, ez az ember pontosan azt mondja amit gondolok, Robi mintha olvasná a gondolataimat.
Sikeres volt az agymosás?
Nem viccből kérdezem. Komolyan ezt érzem vele kapcsolatban.
Mintha érthetően és intellektuálisan tudná lefordítani egy magam fajta józan észrevételeit.
Ha kimosták az agyam akkor kit-mit hallgassak helyette? Ill milyen hírportálokat olvassák?
Ő nem kell ám idézőjelbe tenned az idiótát..
Nem érdemes veled vitatkozni, mert valamiért nem vagy hajlandó elvégezni azt az analizást ami után rájöhetnél mi a probléma az Iszlám vallással és a hozzá tartozó Saría törvényekkel. Főleg ha azzal trollkodsz hogy valójában mindenhol Saría van. Szavak jelentésén lovagolsz. Igazi tökfilkó vagy. Nem lehet annyira komolyan venni hogy energiát fordítsak rád. Ép elég volt elolvasni azokat a böszmeségeket amiket más kérdéshez írtál.
További kellemes estét
Kérdező, miért teszel úgy, mintha tényleg változtatni szeretnél az agyatlan fanboyságod állapotán?
Számtalan példát kaptál arra az álintellektuális kamura, ami Puzsér maga. Mindre olyan nevetséges lesöprésekkel reagáltál, mint hogy "Nem érdekel, nem járok múzeumba".
Oké, de... ezt ki nem szarja le? Példákat kértél a hozzá nem értésére. Kaptál. Az érdektelen, hogy számodra ezek mennyire izgalmas példák.
"Úgy látom, nem értetted meg, amiket írtam. Kérdezz nyugodtan, mondd melyik része nem világos, én el tudom magyarázni kulturáltan, személyeskedés nélkül is :)"
Te már kimaxoltad magadat.
"Kérdező, miért teszel úgy, mintha tényleg változtatni szeretnél az agyatlan fanboyságod állapotán?
Nem teszek úgy, tényleg szeretném meghallgatni a másik oldalt is.
Számtalan példát kaptál arra az álintellektuális kamura, ami Puzsér maga. Mindre olyan nevetséges lesöprésekkel reagáltál, mint hogy "Nem érdekel, nem járok múzeumba".
Oké, de... ezt ki nem szarja le? Példákat kértél a hozzá nem értésére. Kaptál. Az érdektelen, hogy számodra ezek mennyire izgalmas példák."
De hát ha egyszer nem értek hozzá akkor természetesen álláspontom sincsen róla így simán "beixelném" neked hogy a Puzsér is hülye hozzá csak úgy mint én...Ezzel nem lesöpörni szeretném ezt a témát amit felhoztál csupán alázattal kifejezem neked úgy érzem nem akkora probléma mint az a téma amiben viszont szívesen kifejtem a véleményem. Azt a kommentet egyébként amiben múzeumos filmes dolog volt részemről fel is lett pontozva.
Szóval köszönöm a példákat viszont nyilván azokból fogok mazsolázni ami érdekel, ha nem haragszol.
Az elég nyilvánvaló, hogy a hozzánemértést csak két módon lehet felismerni: azzal, hogy te is szakértője vagy a témának, vagy úgy, hogy hiszel azoknak, akik közismerten azok.
Ha egy rövid összefoglalót szeretnél, akkor ez egy jó írás a zenei műszakértésének ürügyén az egész személyéről:
"Te már kimaxoltad magadat."
Ó dehogy, még elég sokat mindent tudok írni a témában, elvégre Puzsérral és veled ellentétben nem kevés időt töltöttem azzal, hogy tanulmányozzam, szóval kérdezz nyugodtan :)
"Egy idegbeteg, mindenre alkalmatlan hülye. Egy hivatalos tárgyalást nem tudna végigülni. Nincs releváns tudása, csak kabitja a negyedművelt szellemi proletárokat, azok meg bedőlnek a trukkjeinek."
Ez így valóban kikezdhetetlen és nem is lehet rá mit mondani.
Mondj egy trükköt amit pl észre kéne vennem, kíváncsi vagyok.
#22:
Szerintem nincs igazad a pozitív diszkriminációval kapcsolatban. Ha én egyetemre jelentkezem, és csak azért kerül be egy nálam jobb képességű ember, mert a neme vagy a származása miatt plusz pontokat kap, akkor az egy negatív diszkrimináció velem szemben. A lehetőség adott mindenkinek, az hogy bizonyos csoportokat előnyösebb helyzetbe hozunk, csak feszültségek növekedéséhez vezet, mivel a hátrányba kerülő lesz diszkriminálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!