Puzsér Róberttel kapcsolatban miért érzem azt hogy ő megmondja a frankót?
Miért van az hogy minél több műsorát nézem annál inkább átjön ez a:
"Jézusom ennek az embernek igaza van, ez az ember pontosan azt mondja amit gondolok, Robi mintha olvasná a gondolataimat.
Sikeres volt az agymosás?
Nem viccből kérdezem. Komolyan ezt érzem vele kapcsolatban.
Mintha érthetően és intellektuálisan tudná lefordítani egy magam fajta józan észrevételeit.
Ha kimosták az agyam akkor kit-mit hallgassak helyette? Ill milyen hírportálokat olvassák?
Mond néha jókat de azért nem kell tőle elájulni
Sokan csak azért "kedvelik" mert ő kiabál leghangosabban, ami köztudott hogy bizonyos emberekre akkor is hat ha nincs is mondanivalója a szövegnek.
Nagy liberálisnak gondolja magát de ha nem értesz vele egyet akkor a krva @nyádat
Nekem sem tetszik az előadásmód, de én ezt a részét szűröm és csak a mondandója tartaltalmi részére fókuszálok.
Nekem eddig csak talán az az egy dolog nem tetszett mikor edzésbeli sportéletmódbeli dolgokban sztereotipizált és tudatlanul csak a felszínes ismeretével alkotott véleményt róla. Persze az látszik rajta hogy őt különösebben soha nem érdekelte a testmozgás és a sport de azért nem kéne odaböfögnie egy olyan témában amihez semmit nem ért.
Én ezt nagyon Oshonál éreztem.
Puzsérról az emlékem csak annyi volt, amit művelt abban a tátika éneklős tehetségkutatóban, bár nem tudtam mi keres ott, mert annyit ért az énekléshez, mint Orbán a virilogiához.
De bármikor negatívan írtam róla, mindig lepontoztatok, amit.nem.értettem.
Utánanéztem. Az fb megtaláltam...olvastam róla és kiderült, hogy normális ember. Hiszen az elmeállapota teljesen tiszta, mivel ő is utálja a mocskos fidesz.
Tényleg eddig terjed a tudásod hogy "utálja a mocskos Fideszt, ezért nekem fasza csávó"
Most komolyan ezt írtad?
Tényleg ezen az értelmi színvonalon éled a hétköznapjaid?
Hogyan tudod a kanalat a szádhoz emelni és betalálni?
Nekem a stílus olyan mint egy szaláminak a csomagolása:
Ki @szt érdekel? Olyan amilyen, miért nem a mondandója tartalmában kritizálják őt?
Nem igazán értem a kérdést😅
Most arra vársz, hogy valaki belekössön egy publicistába, hogy kiábrándulj belőle?
Mert annyira egyszerű vagy, hogy bedőlsz a nevetségesen egysíkú, pszeudointellektuális okoskodásának. P
uzsér érveléstechnikája és a filmeket leszámítva a lexikális tudása kb. a Kiskegyed szintjén van, csak a buta emberek bedőlnek a lendületes hehegésének.
Attól még, hogy valaki sokat beszél hangosan még nem lesz igaza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!