Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ emberek építik vagy...

Az LMBTQ emberek építik vagy bomlasztják a magyar nemzetet?

Figyelt kérdés

Szerintem tulajdonképpen sok szempontból építik, mert rengeteg értékes ember lehet köztük, akik hasznos tagjai a társadalomnak munkahelyeken, kulturális rendezvényeken, stb.

Más szempontból viszont ez a magamutogatósdi szerintem csak bomlaszt, mert olyasmiért várnák el a társadalom elismérését, amiért tulajdonképpen nem kellene. Azok a megnyilvánulások, amik a Pride-on vannak, engem őszintén szólva taszítanak és nehezemre esik, hogy tudatosítsam magamban ez nem fedi le az egész fogalomkört.

A magyarságnak stabilabb családokra, közösségekre volna szüksége, ha jövöképes akar lenni, ebben ezt az egész mozgalmat én nem igazán tudom hova tenni.

2021. júl. 27. 09:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
24%

A queer embereket xy mozgalommal nem lehet azonosítani, ahogy a nőket sem a feminizmussal.

Teljesen érthető hogy miért akadnak ki az emberek az ilyen obszcén pl. felvonulásokon.

Alapvetően Magyarországon nem is (volt) rossz a queer helyzet, a civil union már jóval azelőtt lehetséges volt, hogy a mellüket verő európai uniós országok egyáltalán megfontolták volna ez egynemű egybekelést.

2021. júl. 30. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!