Az LMBTQ emberek építik vagy bomlasztják a magyar nemzetet?
Szerintem tulajdonképpen sok szempontból építik, mert rengeteg értékes ember lehet köztük, akik hasznos tagjai a társadalomnak munkahelyeken, kulturális rendezvényeken, stb.
Más szempontból viszont ez a magamutogatósdi szerintem csak bomlaszt, mert olyasmiért várnák el a társadalom elismérését, amiért tulajdonképpen nem kellene. Azok a megnyilvánulások, amik a Pride-on vannak, engem őszintén szólva taszítanak és nehezemre esik, hogy tudatosítsam magamban ez nem fedi le az egész fogalomkört.
A magyarságnak stabilabb családokra, közösségekre volna szüksége, ha jövöképes akar lenni, ebben ezt az egész mozgalmat én nem igazán tudom hova tenni.
Az LMBTQXYZ lobbi az ami bomlasztja a társadalmat és teszi nehezebbé a homoszexuális emberek életét.
Akik magukat lmbtq embereknek tartják és kimennek szivárványkodni, azok csak hasznos idióták a lobbi mögött álló pénzembereknek, mert segítenek megvalósítani a terveiket. Éppen úgy a pénzszerzés van az egész mögött, mint amikor a klímaváltozással jönnek előre tolva a haragoszöldeket, vagy amit az antifákkal meg a blm aktivistákkal műveltek. A képlet mindig ugyanaz, hergelni és összeugrasztani majd megosztani a társadalmat, aztán lehet nyerészkedni azon, hogy mindkét oldalnak eladják a termékeiket.
Itt is látszik, az egyik oldalnak azzal adnak el most mindent, hogy szivárványos, a másik oldalnak meg épp az ellentétét. Mi még ilyen hülyeségekre költünk egy rakás pénzt, csak kimutassuk melyekkel nem értünk egyet.
Szerintem ketté kell választani.
Aki homo, bi, stb , el kell fogadni. Nem tehet róla, hogy más. Nincs ennék genetikai háttere, nem vírus okozza, ez a nemi identitásában fejlődésében történt defektus miatt van így. Néha sajnálatos külső események miatt is.
De az is fontos, hogy attól, hogy van másság, nem szabad a gyermekek egészséges nemi fejlődését befolyásolni. Ettől a gyermekeket védeni kell. Ha ebbe akar az LMBTQ mozgalom beleszólást, azt azonnal, csírájában el kell fojtani. A gyerekek nemi fejlődését, identitásának alakulását bízzuk a szülőkre, és persze ellenőrzött módon az iskolákra.
Őszintén szerintem egyiket sem teszik. Ők csak vannak.
A politikusok azok, akik az "oszd meg és uralkodj" szellemében ellentétet szítanak, és ezzel elősegítik a bomlást. Holott nekik kellene építeniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!