Az LMBTQ emberek építik vagy bomlasztják a magyar nemzetet?
Szerintem tulajdonképpen sok szempontból építik, mert rengeteg értékes ember lehet köztük, akik hasznos tagjai a társadalomnak munkahelyeken, kulturális rendezvényeken, stb.
Más szempontból viszont ez a magamutogatósdi szerintem csak bomlaszt, mert olyasmiért várnák el a társadalom elismérését, amiért tulajdonképpen nem kellene. Azok a megnyilvánulások, amik a Pride-on vannak, engem őszintén szólva taszítanak és nehezemre esik, hogy tudatosítsam magamban ez nem fedi le az egész fogalomkört.
A magyarságnak stabilabb családokra, közösségekre volna szüksége, ha jövöképes akar lenni, ebben ezt az egész mozgalmat én nem igazán tudom hova tenni.
4-es!
Ezt úgy mondod, mintha a melegek nem dolgoznának, vagy mintha a Fideszesek feltalálnának, felfedeznének valamit.
Neked volt már azon kívül más felfedezésed, hogy finom a krumpli?
Társadalmi elismerés???
Alapvető emberi jogok!
A felfogásod is ott lehetne a felsoroltak között, hogy mi bomlasztja a magyar társadalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!