Ki a hitelesebb?
Az angol kormany oltasi bizottsaga, mely nem javasolja a 12-17 evesek oltasat,
vagy a magyar kormany?
Link:tetszoleges cikk a tomegmediabol
Nem kattintottam a linkedre, de az tudományos tény, hogy amíg nem lesz a magyar társadalom 85 százaléka beoltva, addig szopás lesz itt.
Másrészről pedig kicsit túl van tolva a kérdésedben említett korosztály beoltása. Az is alapvető dolog, hogy a tündibündi tieznéveseknek sem lesz baja, ha beoltjuk őket.
Azt nagylelkűen kifelejtette a kérdező hogy az Egyesült Királyságban 70% körül van azok száma akiket legalàbb egyszer oltottak, Magyarországon meg 60% alatt és a trendek szerint nem is lesz sokkal több. Magyarul a britek a fiatalok oltása nélkül is közel lesznek az áhított 80%-hoz, mi meg velük is nehezen.
Értem én hogy oltásfóbiád vagy, de legalàbb valami kihívás lehetne hogy rámutassak a hülyesègeidre
#1: Meg valami:
"...alapvető dolog, hogy a tündibündi tieznéveseknek sem lesz baja, ha beoltjuk őket."
Ha elolvasnad a linkelt anyagot, azt is tudnad, hogy ez nem igaz. Es meg van bor a kepeden magadat tajekozottnak hinni.
#5: Es semmit nem felejtettem ki, a linkelt dokumentumban minden informacio es okfejtes elerheto. Feltetelezem, hogy a hozzad hasonloknak, akik honapok ota a tudomanyra es az objektivitasra hivatkoznak, nem okoz problemat az olvasas es az ertelmezes sem, vagy akar az "objektiv alapokon nyugvo racionalis velemenyuk" revidialasa sem, ha a helyzet ugy kivanja. Hisz csak az erzelmi alapokon nyugvo prekoncepcio az, ami megvaltoztathatatlan, ugye.
Megjegyzes: Semmifele fobiam nincs, ellentetben veled, aki ugy tunik irtozik a racionalitastol, mint a tuztol.
Kérdező:
Elolvastam, tisztában vagyok vele. Az oltóanyaggyártók még most tesztelik a vakcinákat a fiatalkorúakra, nyilván ha nem muszáj akkor érdemesebb megvárni ezeket. A két ország között van 10% oltottsági különbség, ezért az Egyesült Királyság kicsit jobban ráér a tizenévesek oltásával, Magyarország nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!