Kedves utolsó!Én is ellenzéki vagyok,de a Jobbik elnőke 3 éve még homofób és rasszista meg zsidókat szidó beszédeket tartott..Olvasd vissza..S a mai napig nem kért bocsánatot..Sőt Szegeden egy nyíltan neonácit támogatnak a DK-val..Onnan tudom hogy szegedi vagyok de jövőre nem szavazok..A Fidesz se normális de tőlük 1 ilyet nem talál az ember...Nem emlékszem hogy az mszp vagy az lmp vagy a Fidesz ciganyozott vagy zsidózott volna..Bocs de nekem ilyen összefogás nem kell..Hulljanak jövőre szét s 4-8 év alatt egy normális náciktól mentes BALOLDALI part fog születni..Jövőre a választások alatt Kanadában leszek s nem fogok szavazni..Ezekre nem..A Fidesz sok f.szságot csinált de nem nácik..Egy náci megnyílvanulásuk sem volt..2006-ban is a Jobbikos csürhe balhézott..Felelős,egyetemet végzett baloldali ember a csürhére nem fog szavazni..Ha nyerne az ellenzék az lenne a legjobb első döntésük ha diploma alatt betiltanák a szavazást..Vagy 120-as IQ alatt..pont az ilyen bal -jobboldali söpredék miatt mint ti vagytok..
2021. aug. 17. 22:33
52/57 anonim válasza:
#50 Persze, persze. Ez egy esküvő, ne azzal foglalkozzunk ki ölt meg kit!
Nagyon szánalmas ez a szöveged.
Tényleg nem vagytok képesek felmutatni 200 olyan politikust akik nem felelősek már az ország tönkretételéért? Ennyire telik tőletek, miközben azt harsogjátok, hogy ti vagytok többen, hogy a böszmén és társain kívül találjatok olyat aki még legalább nem bukott bele a miniszterelnökségébe?
A jobbik már régen volt fasiszta? Régen???? A fideszt 3 évtizede fasisztázzátok, holott soha semmi köze nem volt egy szélsőségeshez sem, most nem nem zavar hogy 2 éve még zsidózott meg cigányozott, b@zizott, már "megváltozott" a jobbik?
2021. aug. 17. 22:34
53/57 anonim válasza:
Utolsónak van igaza..MSZp-s vagyok..Utálom a Fideszt..De a családom a nácikat elvből megveti..A Jobbiknak nincs keresnivalója az ellenzék mellett..Mi sem szavazunk..Meg kell újulnia a baloldalnak..
2021. aug. 17. 22:37
54/57 anonim válasza:
A Fidesz sosem állt össze a Jobbikkal..Az ellenzék azonnal..Ennyit arról hogy kiknek vannak elveik és gerinceik..
2021. aug. 17. 22:37
55/57 anonim válasza:
Segítek értelmezni ezt a bonyolult politikai helyzetet.
1. Szavazunk az Összefogás jelöltjére, bárki is az. Következmény: leváltják a Fideszt.
2. Nem szavazunk az Összefogás jelöltjére, ilyen-olyan okból. Következmény: marad a Fidesz.
Köszönöm, hogy segíthettem.
2021. aug. 18. 19:08
56/57 anonim válasza:
#54 Ez már nem az a Jobbik.
2021. aug. 18. 20:09
57/57 anonim válasza:
"A Fidesz sosem állt össze a Jobbikkal..Az ellenzék azonnal..Ennyit arról hogy kiknek vannak elveik és gerinceik.."
És a Fidesz elve a Liberalizmus (lásd Orbán Viktort, a liberális Internacionálé egykori vezetőjét), a mérsékelt jobb (a 2002-2010 közötti), vagya szélsőjobb? (2010-től napjainkig)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!