Ócsárolni, lebirkázni a magyar embereket lenne a legjobb ellenzéki kampány taktika?
"Ócsárolni, lebirkázni a magyar embereket lenne a legjobb ellenzéki kampány taktika?"
Így van! Hogy bejött nekik az elmúlt 3 választásnál!
Ja, nem.
A kormány szenny média 2-4 éves cikkeiről beszélünk, hát ez nagy komoly….
Ezen egy kicsit dolgozz még.
Közben ott tartunk, hogy a kérdező egyetlen példát sem tud mondani, másoknak köszöngeti meg, ha összekaparnak valami régi dolgot a propagandamédiából, miközben a kérdés a kampányról szól, ami egyértelműen a mostani kampányra utal.
Szóval megint egy olyan fideszes kérdés, ahol maga a kérdés is alátámasztás nélküli hazugság.
"Mintha Gyurcsány a sógora lopott szakdolgozatából venné a kampány ötleteket -:)"
Betteg a Schmidt Pál, az ő szakdolgozata az már döfi -:)
17: Miből gondolod, hogy nem vetem meg Schmidt Pált?
Becsületesen megdolgoztam minden diplomámért. Megvetem azokat akik csalással kerülik el a munkát. Ebben nem teszek különbséget egy tolvaj Gyurcsány és egy tolvaj Schmidt közt. Alja mind.
#18!
A diplomák 99%-a plágium. Önbecsapás, ha az mondjuk, hogy mi diplománk teljesen új, egyedi, forradalmi újdonságokat tartalmaz.
19: Ez nekem azt mondja, hogy nem tudod miről beszélsz. Nem szükséges, hogy egy doktori munka "teljesen új, egyedi, forradalmi újdonságokat tartalmazzon".
Mérnök-tudományos doktori munkának jelentősen előre kell vinni a szakma tudományát. A doktorandusznak át kell nézni a szakma publikációit, azokat megtárgyalni és felsorolni. Ez több okból szükséges. Az egyik az, hogy megmutasd, hogy a munkád a szakmának előre haladás.
Eleve nem fogadnak el olyan munkát amelyik plágiumokat tartalmaz. Hol diplomáztál, ha diplomáztál? Magyarországon vagy külföldön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!