Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ócsárolni, lebirkázni a...

Ócsárolni, lebirkázni a magyar embereket lenne a legjobb ellenzéki kampány taktika?

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 16:08
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
9%
Én már megszoktam hogy panellakó iskolázatlan majmok bírkáznak le..Csak 2 diplomám van..Jól keresek..Ilyenkor mindig mosolyogva ülök be a BMW-be ,miközbe làtom a fröccsögés után ő a 7-es buszra készül felszállni..Jegy nélkül...
2021. júl. 19. 18:21
 22/57 A kérdező kommentje:

21: Ezen magam is gyakran elsomolygok -:)

Soha se volt kirívóan drága kocsim. Amerikában Camry-t hajtottunk, Magyarországon Corollát hajtunk.

Szegény emberek közt is sok a jó és értékes ember. Sokat köszönhetek tanítóimnak, tanáraimnak és professzoraimnak. Nem fizetünk eleget a magyar tanítóknak de azért értékes emberek. Soha se felejtem el magyar technikumi tanáraimat. Isten nyugosztalja lelküket.

2021. júl. 19. 18:40
 23/57 anonim ***** válasza:
72%
#21 Azt honnan látni egy autóból, hogy valaki jegy nélkül utazik?
2021. júl. 19. 21:05
 24/57 anonim ***** válasza:
13%
Miért ha jeggyel utazik jobb mint a BMw?:-)))Szerintem a válaszoló arr0a utalt hogy van itthon egy flusztrált ,iskolázatlan koszos proli réteg aki mindenki kioszt de aztán otthon nyomorog a panelba a dagadt feleségével meg az elbaszott retardált kölkével:-)
2021. júl. 19. 21:28
 25/57 anonim ***** válasza:
19%
Választások előtt izraeli kémprogrammal lehallgatni ellenzéki újságírókat biztosan a legjobb kormánypárti kampány taktika?
2021. júl. 19. 21:32
 26/57 anonim ***** válasza:
77%
A tömegbe lövetés sem hoz szavazatokat...Vagy BLM szoboravatás a Ferencvárosban..Amúgy a 444.hu is megírta hogy nagy eséllyel semmi köze a kormánynak hozzá..De gondolom a többi 49.500 külföldön lehallgatott embert leszarjàtok..Kapaszkodtok ti már mindenbe..De nem jön össze..:-)Még a melós embereket is feljelentitek..:-)
2021. júl. 19. 21:36
 27/57 A kérdező kommentje:

25: Úgy néz ki, hogy fake news volt az egész de hajlandó vagyok várni egy pár napot. Nem tartom megbízható forrásnak a Guardiant.

Ha ezek idegen (Soros) pénzt kapnak akkor jogos lenne a lehallgatás de nem hiszem, hogy tették.

2021. júl. 19. 21:39
 28/57 anonim ***** válasza:
444.hu is megirta hogy semmi köze a kormánynak hozza..
2021. júl. 19. 21:40
 29/57 anonim ***** válasza:
Nem írta meg. A szoftver több millió dollárba kerül és csakis kormányzati szerveknek adják el. Szóval vagy a kormány van benne, vagy egy külföldi ország indított támadást, ez esetben viszont miért nem akarja kivizsgálni az ügyet a kormány? Nehéz helyzetbe került ezzel a kormány, vagy magukra vállalják a kémkedést, vagy meggyanúsítanak vele egy konkrét államot, ami külpolitikailag elég kockázatos lépés, tekintve hogy ez egy nemzetközi jelentőségű ügy.
2021. júl. 19. 21:48
 30/57 anonim ***** válasza:
#24 Én abból indulok ki, hogy aki tömegközlekedik, annak van pénze belvárosban lakni, az autósnak meg csak az isten háta mögött, szóval buszjeggyel alighanem jobb, mint neki.
2021. júl. 20. 01:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!