Ócsárolni, lebirkázni a magyar embereket lenne a legjobb ellenzéki kampány taktika?
#30 "Én abból indulok ki, hogy aki tömegközlekedik, annak van pénze belvárosban lakni, az autósnak meg csak az isten háta mögött, szóval buszjeggyel alighanem jobb, mint neki."
Aranyos ez az önáltatás, de nem egészséges.
Hova teszel mondjuk engem, aki egy 60 milliós házban lakik, van még egy másik 45 milliós háza (nem egyedül, kettőnké párommal mindkettő), ehhez 1 tíz éves autónk van és bizony tömegközlekedünk IS mellette, meg a gyerekeink is.
Vagy a gyerekem osztálytársainak fele, akik nem a belvárosban laknak, hanem kívül, de egyiknek 3 szintes háza van, másiknak olyan balatoni nyaralója, aminek más csak csodájára jár, harmadiknak egyebe. Közben meg tömegközlekednek IS és kocsival IS járnak. Nekünk lenne olyan rossz és egy panelban lakónak meg olyan jó? Tutibiztos vagy benne?
32: Meglehet de nem hiszem, hogy hazudik a BMWs levelezőnk. Az is hihető, hogy 2 diplomája is van.
Van itt még több más dicsekedős levél. Tegyék ha annyira akarják -:)
2006-ban Amerikából hazatérő nyugdíjas kutató-mérnök vagyok. Amerikában is jól éltünk. Itt is jól élünk de 70 éves koromig tanultam, tanítottam, dolgoztam. Szerencsésnek tartom magam, hogy munkámmal hozzá járultam az emberek jólétéhez. Ez mindég fontos volt.
Magyarországon is meglehet gazdagodni becsületes munkából. Jó szakember és üzletember volt aki modernizálta a fűtésünket. Isten áldásával élvezze becsületes munkával megkeresett javait. Nem szabad irigyelni valakit csak azért mert van neki. Ha nem becsületes munkával kereste az egész más.
Adtam egy példát arra, hogy lehet itthon becsületes munkából meggazdagodni. Sajnállak ha abból nem a pozitívat hanem a negatívat hozod ki magadnak.
56-ban másodéves BME tanuló voltam. Részt vettem a Szabadságharcban. Az akkor végzett mérnök bátyám is. Nem voltunk Pongrátz testvérek de hazafiak voltunk. A Dobrev félék meggyilkoltak volna minket de Amerikában szabadságot és korlátlan lehetőségeket találtunk.
Ha magyar vagy akkor ezt megérted és értékeled. Ha Dobrev féle vagy akkor gyűlölsz. Ez természetes. Az nem természetes ha épeszű magyar ember a Dobrev félékre szavaz.
Mondja egy magyarokat gyűlölő Dobrev fajta aki legszívesebben minden magyar hazafit legyilkolt volna.
Most ezek pitiznek a magyar emberek szavazataiért.
Épeszű magyar ember soha se szavaz a Dobrev félékre.
Épeszű magyar ember soha se szavaz a népe ellenségeire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!