Mit szóltok, hogy már a 13. legjobb átoltottsági adattal rendelkezünk az EU-ban?
Ennyi volt az oltáskedv, nyilván számítana lehetett rá.
Nem az ellenzék tehetett róla, hanem az emberek azon része aki félt a vírustól vagy meg akarta szüntetni a korlátozásokat beoltatta magát.
A maradék pedig megkapta amit akart: mindenhova kb. elmehet és nem kell már maszk is.
Most akkor miért oltassák be magukat azokat is, ha a meglévőknek is kéne a 3. oltás?
Aztán kezdődik jövőre elölről az egész...
Ja és én is be vagyok oltva, 6-os voltam.
De nem biztos hogy kérni fogok 3-t, ha "keverni" akarják a különböző vakcináknak amit a WHO sem javasol.
Az ellenzéki többségű Budapesten a legmagasabb az átoltottság az egész országban. Borsodban meg a 2. legrosszabb. De oltásellenesezzetek csak tovább, birkucik!
A Sinopharmmal oltottak nulla ellenanyag-szinttel biztos nagyon örülnek a hamis biztonságérzetnek, milyen jól is jártak ők ezzel a korábbi 1-2. hellyel! :)
Azok aránya, akik legalább egy adag COVID-19 vakcinát kaptak ... leforditottam, hogy te is ertsd kedves kerdezo: MAGYARUL AKIK LEGALABB AZ ELSO VAKCINAT MEGKAPTAK!
Mi mar eppen a harmadik oltast tervezgetjuk!!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!