Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy már a 13....

Mit szóltok, hogy már a 13. legjobb átoltottsági adattal rendelkezünk az EU-ban?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 17. 12:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Visszacsúsztunk?
2021. júl. 17. 12:42
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Ez a 13. nem tudom, hogy jött ki, de Magyarország hónapokig az 1-2. helyen volt. Nyilván ez lejjebb fog menni, ahogy a lassúak is jönnek majd föl, akik értékes időt vesztegettek el, mert nem volt keleti vakcinájuk. A lényeg az, hogy nálunk még mindig lazítás van, és alig vannak kórházi ápoltak, miközben máshol már szigorítani kell ismét, vagy nem lehet lazítani.
2021. júl. 17. 12:45
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Nem gond , hogy végig 1-2 helyezettek voltunk, de köszönjük az ellenzéki egybites oltásellenes birkáknak, hogy most már megállt az oltakozási kedv és beelőznek más országok.
2021. júl. 17. 12:48
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
Az valójában a 13. legrosszabb. Így is túl sok a megvezethető birka, aki beoltatta magát a kísérleti vakcinákkal.
2021. júl. 17. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi volt az oltáskedv, nyilván számítana lehetett rá.

Nem az ellenzék tehetett róla, hanem az emberek azon része aki félt a vírustól vagy meg akarta szüntetni a korlátozásokat beoltatta magát.

A maradék pedig megkapta amit akart: mindenhova kb. elmehet és nem kell már maszk is.

Most akkor miért oltassák be magukat azokat is, ha a meglévőknek is kéne a 3. oltás?

Aztán kezdődik jövőre elölről az egész...

2021. júl. 17. 12:52
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Ja és én is be vagyok oltva, 6-os voltam.

De nem biztos hogy kérni fogok 3-t, ha "keverni" akarják a különböző vakcináknak amit a WHO sem javasol.

2021. júl. 17. 12:53
 7/19 A kérdező kommentje:

Az ellenzéki többségű Budapesten a legmagasabb az átoltottság az egész országban. Borsodban meg a 2. legrosszabb. De oltásellenesezzetek csak tovább, birkucik!

A Sinopharmmal oltottak nulla ellenanyag-szinttel biztos nagyon örülnek a hamis biztonságérzetnek, milyen jól is jártak ők ezzel a korábbi 1-2. hellyel! :)

2021. júl. 17. 12:55
 8/19 anonim ***** válasza:
20%
Még mindig a Sinopharm a legkevésbé veszélyes, mert attól csak covidos lehetsz, míg az összes többinek jóval komolyabb mellékhatásai lehetnek.
2021. júl. 17. 12:56
 9/19 anonim ***** válasza:
12%

‎Azok aránya, akik legalább egy adag COVID-19 vakcinát kaptak‎ ... leforditottam, hogy te is ertsd kedves kerdezo: MAGYARUL AKIK LEGALABB AZ ELSO VAKCINAT MEGKAPTAK!

Mi mar eppen a harmadik oltast tervezgetjuk!!! :)))))

2021. júl. 17. 13:00
 10/19 A kérdező kommentje:
Mekkora siker, hogy ha a két Sinopharmtól sem lettél védett, akkor harmadiknak TALÁN kaphatsz normális, bevizsgált, hatásos vakcinát!!! :))))))
2021. júl. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!