Az tényleg rasszizmus, ha büszke vagyok arra, hogy cigány vagyok?
Azt irod, hogy egy magyar se hivjon rasszistanak. Ertem. Tehat te nem vagy magyar. Itt elsz Magyarorszagon, itt szulettel, felteszem, ez az anyanyelved, magyar az allampolgarsagod, magyar iskolaba jartal, magyar tanar tanitotta a magyar irodalmat, magyar tortenelmet, a korhazban magyar orvos gyogyit, ha baj van, magyar rendor ved, ha baj van, magyar mento, magyar tuzolto rohan erted, a boltban pedig magyar penzzel fizetsz.
Mindezek ellenere te nem vagy magyar, te KIZAROLAG cigany vagy. Nem azt mondod, hogy van magyar es cigany identitasod egyszerre, hanem azt, hogy te cigany vagy es pont.
Ez mind rendben is van, csak eltakarodnal innen a faszba, ahonnan az oseid idegurultak a szekereikkel 300 eve, ha ennyi ido alatt keptelenek voltatok magyar identitast szerezni? Aztan otthon (Romania,India, leszarom) legyel buszke arra, ami vagy.
Ide nem ertve termeszetesen azokat a ciganyokat, akik magyarnak is erzik magukat a ciganysaguk mellett.
Nyugodtan legyél büszke a kultúrádra. És ne foglalkozz a hülyékkel. Nem tudom mit írhatnék még neked, mert szerintem egyértelműnek kéne lennie, hogy ez egy teljesen pozitív dolog.
Először őszintén szólva nekem is nehezemre esett elhinni, hogy csak ennyit mondtál, de a kommenteket olvasgatva elég nagyot csalódtam az emberiségben. Nem is tudok mit reagálni a válaszokra, egyszerűen annyira árad belőlük a hülyeség.
Csalodtam az emberiségben.. Micsoda kozhelyparade.. Utamisten. Szanalmas vagy elottem levo válaszolo.
Menjel csokolgasd a romak seggét.
Jó magam is megemelném előttetek a kalapomat, ha létrehoznátok a saját országotokat, oda költöznétek és gazdaságilag meg kulturálisan is virágzó államot teremtenétek.
Az már ok lenne a büszkeségre!
Nem rasszizmus.
Ha kifejezetten színt mondanál, akkor az lenne. Feltételezem, hogy a kultúrádra vagy büszke, nem a fajodra.
Ha én pl azt mondanám, hogy büszke vagyok arra, hogy fehér vagyok, az elég nácisan hangzana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!