Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az tényleg rasszizmus, ha...

Az tényleg rasszizmus, ha büszke vagyok arra, hogy cigány vagyok?

Figyelt kérdés
Munkatársaimmal egy beszélgetés során még pénteken felmerült a téma. Ketten nagyon kiakadtak azon a mondatomon, hogy én örülök a cigány nép gyarapodásának és, hogy büszke vagyok a származásomra. Azt vágták a fejemhez, hogy rasszista vagyok. Ez alapján mi jogon állítják azt, hogy rasszista vagyok? Minden nép, amely büszke a származására rasszista? Hol van ebben a logika?
2021. júl. 19. 14:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
29%
Igen. A pozitív diszkrimináció is káros. Pl előre engedjük a hölgyet az ajtóba vagy átadjuk a kismamának a széket, ugyanolyan rasszizmus. Azt éreztetjük velük, hogy gyengébbek, kiszolgáltatottak. Ha büszke vagy az is káros, mert más népek elé helyezed magad
2021. júl. 19. 15:22
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Troll kérdés.
2021. júl. 19. 15:50
 13/29 A kérdező kommentje:

11-es!

??? Tisztában vagy egyáltalán a rasszizmus fogalmával? Az, hogy átadod a helyet egy kismamának szimplán illedelmesség.

2021. júl. 19. 15:50
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
nem vagy rasszista . de büszkének lenni arra hogy van 5 gyerek kaja meg nincs csak bulika , cigi , kávé , bmw, rajkodás , mert a cigányok min50% ilyen
2021. júl. 19. 16:21
 15/29 mindentudó99 ***** válasza:
32%
Semmi gond. Térdelj le nyakadban egy szivárványos zászlóval és minden bűnöd megbocsájtást nyer.
2021. júl. 19. 16:24
 16/29 anonim ***** válasza:
34%

"Akkor ezzel az erővel te is rasszista vagy, ha büszke vagy a magyar származásodra."

Pedig ezzel jöttök állandóan amúgy! Akkor mi a problémád? 😀

2021. júl. 19. 21:14
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként már leesett, hogy te egy sz.rházi provokátor vagy. Térdeltél már ma dzsordzsinak?
2021. júl. 19. 21:14
 18/29 anonim ***** válasza:
63%

Te komolyan arra vagy buszke hogy a fajtad 8gyereket csinal, baszik dolgozni, a csaladit elissza, eljatssza? Hogy honap elejen telerakjak a bevasarlokosarat turorudival, kolaval, chipsszel honap vegen meg nincs mit enni es mennek kunyeralni meg lopni?

Arra hogy a pujak meztelenul vannak kint az utcan? Arra hogy a bortonok tele vannak cigannyal? 10szer annyi magyar van a bortonokben meg 10szer annyi cigany? Ez lenne a tiszteletre melto? Amire buszkenek lehet lenni?

Hogy Gyozike meg Emilio szamit komoly embernek?

Jo vicc.. 😂 😂

2021. júl. 20. 09:21
 19/29 anonim ***** válasza:

Normál ember fel tudja ismerni az iróniát...

2021. júl. 20. 10:00
 20/29 anonim ***** válasza:
De hogy a 12-en mi az istent kelett felpontozni mi jót mondott?
2021. aug. 1. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!