Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Büszke vagy rá,hogy az Európai...

Büszke vagy rá,hogy az Európai Unió polgára vagy?

Figyelt kérdés

90-es években mindenki csak álmodozhatott valami olyanról mint az Amerikai Egyesült államok.

Aztán létrejött az unió, egységes piac, közös politika, és hasonló tömörülés alakult ki, mint amiért sokan az usa-t irigyelték.

Érzed a büszkeséget magadban mikor mész kirándulnia a világban,hogy az unió állampolgára vagy és képviseled az európai eszmét, amerre jársz a világban?

2021. ápr. 12. 15:27
A kérdező szavazást indított:
Büszke vagyok rá hogy az unió tagja vagyok.
Nem vagyok büszke rá hogy az unió tagja vagyok.
Afrikai unió tagja szeretnék lenni.
Arab Ligához szeretnék tartozni.
Usa-hoz akkor sem csatlakoznék,ha ingyen osztanák az állampolgárságot.
Magyar vagyok, itt vagyok jó,ahol vagyok, Magyarországon.
51 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
A Szovjetunió büszke állampolgára akarok lenni.
2021. ápr. 12. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Sose voltam külföldön.
2021. ápr. 12. 15:29
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Nem vagyok büszke a mai EU-ra, mert az európaiság szerinte egyet jelent a melegek, a transzik, és a muszlimok imádatával.

De ha megtartotta volna azokat az elveket, mint a 2000-es évek elején, akkor minden OK lenne vele.

2021. ápr. 12. 15:31
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Orbán Viktor polgára vagyok!
2021. ápr. 12. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha megmaradt volna az Unió azoknak az elveknek a mentén, amit a II. világháború után az "alapító atyák" megfogalmaztak, akkor igen, talán valamilyen szinten büszke is lehetnék rá. De most nem ez van.

Az európaiságot meg amúgy is képviselhetem magyarként. Norvégia sem uniós, mégis tudják, hogy mi az, hogy "európaiság".

2021. ápr. 12. 15:33
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Maradjunk annyiban, hogy a gazdasági együttműködés egy nagyon jó dolog, de amint előtérbe került a politikai okoskodás (főleg egyes országok belügyeibe, pusztán más nézetek alapján), onnantól már nagyon gáz. Amúgy szeretek európai lenni, de ami a legtöbb nyugati országban zajlik, ahhoz nem szeretnék közelíteni. Ők azt csinálnak, amit akarnak, feltéve, hogy minket nem rántanak magukkal...ha mégis, akkor meg kell próbálni Ausztráliába kijutni. :)
2021. ápr. 12. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem jó kifejezés hogy büszke lennék, mert részemről semmi teljesítmény nincs mögötte, ez csak egy körülmény, még nem is szavazhattam róla. De azt mondom szerencsés, mert nélkülük még ennél is nagyobb szarfészek lennénk lsd. Szerbia, Ukrajna,
2021. ápr. 12. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
EU előtt is sokat jártam Európa különböző országaiban, semmilyen különbséget nem érzek hogy EU tagok lettünk. Amúgy jó dolog európainak (EU-tagnak, ha így jobban tetszik) lenni, csak ne menne ennyire vesztébe a kontinens ezzel a rengeteg idiótasággal és az önfeladással...
2021. ápr. 12. 16:10
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Igazából ez nekem semmit nem jelent. Én nagyon sokat vagyok külföldön, sokszor voltam az EU-n kívül is, de pont az hogy EU-s állampolgár vagyok na az soha nem jutott eszembe.

És pont ezért nem is képviselem túlságosan az "Európai értékeket". Azt sem tudom mik azok, a libertárius értékrendemet képviselem és az illedelmes viselkedést de azokat mindenhol. Mondvacsinált dolgok ezek az EU-s értékek. Valójában minden magára adó ország értékei ezek. (kivéve ha a modern EU-s értékekről van szó mert azok az ész nélküli kulturmarxisták értékei).

2021. ápr. 12. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Korábban, amikor az unió az európaiságról, a konzervatív eszmékről, a nemzetek fölött álló egységes, erős Európáról szólt, és nem az LMBTQ propagandáról, plusz pár töketlen macskajancsi politikai cirukszáról szólt, addig büszke voltam rá, hogy EU-s polgár vagyok.
2021. ápr. 12. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!