Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért legyek büszke a hazáért,...

Miért legyek büszke a hazáért, nemzetért?

Figyelt kérdés

Miért legyek azért büszke, hogy nálunk nyugatabbra négyszer annyi az átlagkereset, mint itt?

Miért legyek azért büszke, mert az ország egyik fele örül Orbánnak, mint majom a farkának, a másik fele inkompetens ellenzékre bízná az országot, ha meg kritizálom valamelyik oldalt megkapom a fideszbérenc vagy libernyák jelzőket?

Miért legyek arra büszke, hogy az átlag magyar ember gyűlölködő, lehúzó (nem csak anyagilag értem), mazohista elviseli a heti 40 órát hugyért, szarért?

Miért szeressem a magyar himnuszt, amikor egy negatív önsajnáltató borzalom?

Most ennyi kérdés felvetődött bennem ezzel a témával kapcsolatban.

2021. márc. 16. 08:46
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell szeretned. Én is így voltam. Annyira nem szerettem, hogy e sorokat már Olaszországból írom.
2021. márc. 16. 08:51
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem az ország a szégyen hanem az itt élő emberek.
2021. márc. 16. 08:56
 3/32 anonim ***** válasza:
91%

Valóban, egy ország sem lesz egy ilyen hányadék szarkupac az emberek közreműködése nélkül.

Egyébként ne higgyétek, hogy magyarellenes vagyok. Ez a jelenség ugyan úgy megfigyelhető a Balkán és Kelet-Európa többi részén is.

2021. márc. 16. 08:59
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
3: oké, de mit értünk ország alatt? Az adott földrajzi területet vagy mindent, ami hozzá tartozik (kultúra, gazdaság, emberek stb.)?
2021. márc. 16. 09:13
 5/32 anonim válasza:
46%
külföld a barátunk, csak egy nyelvvizsga meg szakma = megélhetés
2021. márc. 16. 09:13
 6/32 anonim ***** válasza:
27%

A sz@r ember elkotródik a gerinces, hazáját szertő ember pedig marad és itthon akar javítani a szülőföldje sorsán.

Ennyi!

2021. márc. 16. 09:27
 7/32 anonim ***** válasza:
81%

"Miért legyek azért büszke, hogy nálunk nyugatabbra négyszer annyi az átlagkereset, mint itt?"

Itt se kéne hu'gyért-sz'rért dolgoznunk, ha a mezőgazdaságot nem tették volna tönkre. Nem bmw meg mercedes gyárak kellenek ide, fasomat az autóiparba. Válságok idején ez az iparág dől be legelőször.

Magyarországon a mezőgazdasághoz vannak a legjobb adottságok, egész jól éldegélhetnénk ebből az ágazatból.

2021. márc. 16. 09:30
 8/32 anonim ***** válasza:
86%
6: te mivel javítod a szülőfölded sorsát?
2021. márc. 16. 09:41
 9/32 anonim ***** válasza:
42%

Ha mi cégek lennénk, akkor valóban a pénz lenne a legfontosabb tényező, de emberek vagyunk szerencsére.

Engem speciel nem motivál az, hogy legyen évente új iPhone-om. A szomszéd irigykedve nézze a vadiúj Vitarámat...stb.

Magyarországon lehet normális életet élni, ha nem 8 általánossal dolgozol valami szalagsoron.

Ha fiatal vagy, akkor persze nehezebb, mert a karriered elején vagy éppen.

Vannak ilyen emberek, aki előnyben részesíti a király BMW-t, a görög nyaralást a családjával, barátaival és a nemzettársaival szemben.

Mi egy kicsike, nem egyszerű múlttal rendelkező ország vagyunk. Olyan elvárásaid legyenek Magyarországtól, amik reálisak.

Előre szólok, hogy nem fogunk focivébét nyerni, nem lesz annyi a fizetés, mint Németországban...stb

2021. márc. 16. 09:44
 10/32 anonim ***** válasza:
7%

Attól, hogy kérdések vetődnek fel benned, még nem kell azonnal leírni és közkinccsé tenni.

Akár saját kútfőből is kereshetsz rájuk válaszokat, mások véleményétől függetlenül.

2021. márc. 16. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!