Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért legyek büszke a hazáért,...

Miért legyek büszke a hazáért, nemzetért?

Figyelt kérdés

Miért legyek azért büszke, hogy nálunk nyugatabbra négyszer annyi az átlagkereset, mint itt?

Miért legyek azért büszke, mert az ország egyik fele örül Orbánnak, mint majom a farkának, a másik fele inkompetens ellenzékre bízná az országot, ha meg kritizálom valamelyik oldalt megkapom a fideszbérenc vagy libernyák jelzőket?

Miért legyek arra büszke, hogy az átlag magyar ember gyűlölködő, lehúzó (nem csak anyagilag értem), mazohista elviseli a heti 40 órát hugyért, szarért?

Miért szeressem a magyar himnuszt, amikor egy negatív önsajnáltató borzalom?

Most ennyi kérdés felvetődött bennem ezzel a témával kapcsolatban.

2021. márc. 16. 08:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom komolyan venni egyik politikusunkat se, egyiknek sincs előttem respektje. Ettől függetlenül persze nyújtanak be az országgyűlésen törvényeket és módosításokat, szorgalmasan meg is szavazzák őket, ám - az ország egésze szempontjából - semmi előrelépést nem látok. Talán egyedül az új határainkon kívülrekedt és a diaszpórás magyarokkal való kapcsolatban történt fejlődés, a magyar állampolgárságuk és magyar útlevelük megadása, de köztük is sikerült árkot ásni. Amúgy az országvezetés politikai irányvonalának nagyon dohos/naftalinos szaga van, nem 21. századi.
2021. márc. 16. 11:01
 22/32 anonim ***** válasza:
87%
Ugyan már nagyon sok hazaszerető ember van csak ők nem fröcskölnek, nem feltétlenül csak a gazdagabbhoz hasonlítják magukat a sokkal kevesebbnek is örülni tudnak. Sajnos az elégedettlenség sokkal hangosabb mint az elégedettség. Én nem állítom hogy a kritikák nem jogosak, de csak ezt látni nekem furcsa. Ha most kapnál egy volvót ajándékba csak addig tudnál örülni amíg a szomszéd nem kapna a mercédeszt, onnantól utálnád azt akitől kaptad.
2021. márc. 16. 11:09
 23/32 anonim ***** válasza:
34%

Pontosan ezt érzem, csak fordítva.

Kb. 10 éve nem tudom mi történt a világban, de valami erősen megváltozott.

Egyszerűen elviselhetetlenné váltak a, magukat liberálisnak valló, emberek.

nonstop megy a képmutatás, érzékenyítés...stb A stílusuk alapján, a gyűlölet beszél belőlük.

Folyton provokálják az embereket. Mindenbe belekötnek. Rosszindulatú viccet csinálnak mindenből.

Az akaratukat elmebeteg módon próbálják érvényesíteni. Provokálnak, lenéznek mindenkit. Bármilyen vita kiindulási pontja náluk, hogy hülyének nézik a vitapartnerüket.

Mindenki tolerálja őket, de ők nem tolerálnak senki. 1000+1 példa van erre.

Mindent megtesznek, hogy demoralizálják az embereket.

Egyszerűen nem fogadják el, hogy erre itt nincs igény.

A környezetvédelemmel is sokkal többet foglalkoznának az emberek, ha nem ilyen gyökér módon kommunikálnának a sötétzöldek. A melegeket is sokkal jobban elfogadnák az emberek, ha nem folyton provokációval próbálnák normálissá tenni a nemnormálist.

annak is ártanak, akik mellett ki akarnak állni képmutatásból, és annak is, akit meg akarnak változtatni.

Egyszerűen alkatilag nem megy nekik ez a jóemberkedés.

2021. márc. 16. 11:29
 24/32 anonim ***** válasza:
39%
20: oké, van az embereknek egy csoportja, akik idegesítenek téged. Ezt full megértem, sok esetben engem is idegesítenek. De erre az szerinted helyes reakció, hogy forduljunk minden és mindenki ellen?
2021. márc. 16. 11:52
 25/32 anonim ***** válasza:
72%
Sry, 23
2021. márc. 16. 11:52
 26/32 anonim ***** válasza:
87%
A legtöbb ember érzelmileg befolyásolható és ezt a politika mindig is kihasználta.
2021. márc. 16. 11:59
 27/32 anonim ***** válasza:
60%

Megmondom én mi történt a világban...Kb 10 éve elkezdted nagy kanállal fogyasztani az álkeresztény és áljobboldali fidesz bolsevik propagandáját. (Ellenségképek, minket támadó világ, a támadásokkal szemben kitartó miniszterelnök, egy a tábor egy a zászló, elmúltnyolcév)

2021. márc. 16. 12:04
 28/32 anonim ***** válasza:
88%

a gyűlölet beszél belőlük."

Akkor a nemzethi széljobb mit csinál? Mindenkit IS gyűlölnek, de nem is tagadják.

2021. márc. 16. 12:13
 29/32 anonim ***** válasza:
25%

A széljobb nem is tagadja, de a szélbal igen.

Én úgy látom ezeket a témákat nem a Fidesz dobja fel. Nem ő adja a szivárvány zászlót senkinek a kezébe. Nem ő festi össze a Forma 1-es autókat. Nem a fidesz miatt térdepel le Hamilton. Sőt, a pride sem miattuk van. Ehhez nem kell semmilyen sajtót nézni, hogy egy kva reklám nem mehet már le lassan érzékenyítés nélkül. Nem értem, hogy nagy multi cégek(pl. Coca Cola) mi alapon szólnak bele társadalmi kérdésekbe, és indítanak ezzel vitát.

2021. márc. 16. 14:01
 30/32 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, semmi se kötelező.

A nagy cégek egyetértenek ezzel, ennyi. A jobbosok legnagyobb broblémája meg az hogy szivárvány zászló.

Nem a lipsik akarják betiltani a jobbereket, hanem a jobberek akarnak betiltani mindent, ami nekik nem tetszik.

Mi közük nekik ahhoz hogy mások mivel szórakoznak?

Bár tudom szerinted az fb twitter stb is azért tiltja a jobber tartalmakat mert ez egy össze esküvés elmélet.

2021. márc. 16. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!