Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltottal és oltatlanok, ti...

Oltottal és oltatlanok, ti rettegtek a delta vírustól?

Figyelt kérdés

Sajnos matematikai tény, hogy nálunk is be fog robbanni, kb. egy hónapunk van. Sok szakértő, tudós és felmérés alapján nagyon gyatrán védenek a vakcinák, mert az már több mint egy éve nem létező vírus ellen lettek kifejlesztve. Különösen a kínai semmit nem véd, de még a nyugatiak is alig ismerik fel, már ha egyáltalán felismerik.

Ti rettegtek?

2021. júl. 14. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 70!Melyik orvosi egyetemen szereztél erről releváns orvosi diplomát?Vagy esetleg biológusi végzettséget van?

Ellenkező esetben MI a legmagasabb végzettséged?8 általános?Szakmunkás?Érettségi?Csak hogy ilyen szakembernek tartod magad..

2021. júl. 28. 21:07
 72/75 anonim ***** válasza:
60%
#71 Amit írtam a mutációkról, az általános iskolai tananyag.
2021. júl. 29. 07:37
 73/75 anonim ***** válasza:
42%

Én értem,sokan nem félnek mert itt Magyarországon most nincs nagy fertőzőttsèg. De csak egy kis balszerencse kell hozzá, és külföldről simán betudja hozni bárki a mutálodott vírust.

Értem én, most jelenleg itt orbánisztában nincs nagy káosz, de nem kell sok hozzá. Azért ne csak azt figyeljük mi van az ország határon belül, hanem néha a világ történéseit is figyelmébe lehet venni.

2021. júl. 29. 07:40
 74/75 anonim ***** válasza:
#7 oké, és aki elkapta, de meghalt, vagy tartósan károsodott valamije? Erről mi a véleményed?
2021. dec. 19. 21:02
 75/75 anonim ***** válasza:

Biológusi képzéshez nem orvosi egyetemre kell járni, hanem természettudományi szakra... az orvosi egyetem tudomásom szerint csak a Semmelweis, ezen kívül a többi intézmény karjain van oktatva. Szegeden külön kar, Debrecenben külön kar, meg gondolom Pécsett is.

Van egy olyan érzésem, hogy egy unatkozó troll vagy. Ha így van, akkor gondold ezt át, mert unalmas.

2021. dec. 19. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!