Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltottal és oltatlanok, ti...

Oltottal és oltatlanok, ti rettegtek a delta vírustól?

Figyelt kérdés

Sajnos matematikai tény, hogy nálunk is be fog robbanni, kb. egy hónapunk van. Sok szakértő, tudós és felmérés alapján nagyon gyatrán védenek a vakcinák, mert az már több mint egy éve nem létező vírus ellen lettek kifejlesztve. Különösen a kínai semmit nem véd, de még a nyugatiak is alig ismerik fel, már ha egyáltalán felismerik.

Ti rettegtek?

2021. júl. 14. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
91%

Úgy vagyok vele, mint a kilences.

Ha nem a média, kb semmit nem éreztem volna belőle.

2021. júl. 14. 07:32
 12/75 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem lenne ilyen a média, nem lenne internet, nem hisztèriáznának ennyien az oltás ellen.
2021. júl. 14. 07:35
 13/75 anonim ***** válasza:
78%

10.

Miért omlana össze már megint az egészségügy?:D

Te komolyan beveszed ezeket a baromságokat?

Szerintem lesznek megint cuki táncolós videók.

2021. júl. 14. 07:37
 14/75 anonim ***** válasza:
57%

Engem sem érdekel, mert el is kaptam és be is oltattam magam, tényleg elég cudar betegség, de nem mindenki hal bele és én amúgy sem vagyok már fiatal, szóval nekem már a hátralévő másodpercek sem adnak csillagászati számot, még ha a szélsőségesen leghosszabb életkort is venném alapul, ami valószínűleg kevesebb lesz esetemben.

Nem számítok különösebb korlátozásokra a jövőben, mert értelmetlen a kórházakban felborítani a szokásos rendet, a covidos súlyos betegekből nem sokat tudnak megmenteni, kár érte felborítani a rendszert, otthon is meg lehet halni, vagy kigyógyulni mindenkinek, szükségtelen hozzá orvosi asszisztencia.

A vakcinák eléggé védenek, ha meg már nem, akkor lesz harmadik oltás, én azt is bevállalom, ha meg előbb beadom a kulcsot, akkor meg sziasztok, viszlát, ennyi volt.

2021. júl. 14. 07:47
 15/75 anonim ***** válasza:
21%

"Oltottal és oltatlanok, ti rettegtek a delta vírustól?"

Jobb félni mint megijedni.

Eddigi tapasztalatok alapján legtöbbször az oltatlanoknál okozhat problémát.

2021. júl. 14. 08:08
 16/75 anonim ***** válasza:
44%
A szellemektől sem rettegek, mert nem léteznek. Ugyanezen okból nem rettegek a delta mutánstól sem.
2021. júl. 14. 08:14
 17/75 anonim ***** válasza:
90%
retteg a rossebb!
2021. júl. 14. 08:36
 18/75 anonim ***** válasza:
71%
Konkrétan a nathaval egyenlők eddig a delta varians tunetei, alig kerulnrk vele korhazba
2021. júl. 14. 09:28
 19/75 anonim ***** válasza:
27%

Hatos

"(de valami f.sz megfertőzött valahol)"

Ez a zárójeles megjegyzésed mindent elárul rólad. Fideszes troll!

2021. júl. 14. 09:43
 20/75 anonim ***** válasza:
89%
Oltatlan vagyok és nem parázok, de köszönöm a sok aggódó hozzászólást az oltottak részéről. Néhány hónap múlva majd jelentkezem hogy túléltem-e. 🙃
2021. júl. 14. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!