Oltottal és oltatlanok, ti rettegtek a delta vírustól?
Figyelt kérdés
Sajnos matematikai tény, hogy nálunk is be fog robbanni, kb. egy hónapunk van. Sok szakértő, tudós és felmérés alapján nagyon gyatrán védenek a vakcinák, mert az már több mint egy éve nem létező vírus ellen lettek kifejlesztve. Különösen a kínai semmit nem véd, de még a nyugatiak is alig ismerik fel, már ha egyáltalán felismerik.
Nem vagyok beoltva, nem rettegek, az első perctől fogva magasról leszarom az egész hisztit. Valószínűleg rég át is estem már ezen a nagy víruson, csakúgy, mint az egész ország, elvégre az esetek többsége tünetmentes. Valamiben meg kell halni, törődjetek bele. Addig is éljetek végre egy kicsit, ne a haláltól rettegjetek éjjel-nappal, azt úgysem kerülheti el senki.
2021. júl. 14. 18:57
32/75 anonim válasza:
Hihetetlen hogy vannak olyanok akik hisznek a delta variáns létezésében.Pedig annyira átlátszó színjáték az egész
2021. júl. 14. 19:29
33/75 anonim válasza:
Én mint oltott nem rettegek, de nem hiszem hogy van aki rettegne.
2021. júl. 14. 19:31
34/75 anonim válasza:
34
Mindenki aki beoltotta magát az rettegő,ennyi.Ti meg egy szaros nathatol is rettegtek
2021. júl. 14. 19:34
35/75 anonim válasza:
Csak az eftától rettegek, az veszélyesebb, de a Zigótától jobban fosok.
2021. júl. 14. 20:40
36/75 anonim válasza:
Én attól félek, hogy a sok s.ggarcú miatt, akik tesznek minden óvintézkedésre, augusztus közepére megint úgy megemelkednek a számok, hogy oltás ide vagy oda, megint nem lehet karantén nélkül beutazni Németországba. Augusztus 3-24-ig Magyarországon van dolgom, de 27-én már halaszthatatlan munkám van otthon. Ha azért úszik el az év megbízása, mert karanténba vágnak néhány “felvilágosult” miatt, akik csak akkor érzik úgy hogy élnek, ha a másik s.gge lyukából hirdethetik, hogy “nincs is delta, gyertek, van itt még hely”, akkor esküszöm, arra fogom feltenni az életemet, hogy saját kezűleg vadásszam le az összes ilyen tetűt.
2021. júl. 15. 21:22
37/75 anonim válasza:
Milyen óvintézkedésekre tesznek, seggarc? Nincsenek már érvényben semmiféle óvintézkedések. A védettségi igazolásod meg villantsad, mellé pár píszíár tesztet ha kell, oszt lehet nyomni a megbizatást.
2021. júl. 15. 23:30
38/75 anonim válasza:
Egyetértek. Sokan sokan sz. árnak bele,és lázasan betegen is emberek közé mennek.
Ahelyett hogy otthon maradnának.
2021. júl. 16. 07:36
39/75 anonim válasza:
Még többen mennek oltottan emberek közé úgy, hogy nem is tudnak róla, hogy fertőzöttek. Ha lesz "4. hullám", az az oltottak miatt lesz.
2021. júl. 16. 07:45
40/75 anonim válasza:
36
Nyilvánvaló hogy a "delta variáns" az az oltatlanok miatt alakult ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!