Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Oltottal és oltatlanok, ti...

Oltottal és oltatlanok, ti rettegtek a delta vírustól?

Figyelt kérdés

Sajnos matematikai tény, hogy nálunk is be fog robbanni, kb. egy hónapunk van. Sok szakértő, tudós és felmérés alapján nagyon gyatrán védenek a vakcinák, mert az már több mint egy éve nem létező vírus ellen lettek kifejlesztve. Különösen a kínai semmit nem véd, de még a nyugatiak is alig ismerik fel, már ha egyáltalán felismerik.

Ti rettegtek?

2021. júl. 14. 01:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok beoltva de nem félek. Eddig se volt semmi bajom. Még mondjátok sokáig, hogy meg fogok halni a Covidba, mert nem fogok úgyse.
2021. júl. 18. 15:01
 42/75 anonim ***** válasza:
0%

41

Egy nem létező dologba nem lehet belehalni

2021. júl. 19. 19:49
 43/75 anonim ***** válasza:
18%
Az USA-ban és a UK-ban mar megvannak az első statisztikák..Gondolom nem hiszik az emberek hogy ott is hamisítják..99%-a a halottaknak mar oltatlan..1% meg 65+oltott..Beoltott 40 éves vagyok,nem kell semmitől se félnem..Ezt hivják Darwini szelekciónak..A butákat meg a youtube doktorokat most szelektálja a természet...2 hónapja egy régi munkatársam halt meg 37 éves volt..Ő nem hitt a vírusba,a felesége igen..A felesége még él oltottként. A férjét zabálják a kukacok..
2021. júl. 19. 19:55
 44/75 anonim ***** válasza:
41%
45-ös..Tudom mind meghalunk..A gyerekek is a kötelező oltásokba..A gond az hogy annak idején teged ia beoltottak kanyaró ellen is..Azért k.rva idegesitő hogy a hasznos s kevés levegőt te is olyan arányban lélegzed mint egy a társadalok számára hasznos ember...De Segitek ha az oltas a méreg akkor ti nagy szarba vagytok mert az orvosok a világon mindenhol 90-95%-ban be vannak oltva..Orvosok nélkül meg nincs társadalom..De ez már nem jutott el az agyatokig:-)
2021. júl. 19. 20:04
 45/75 anonim ***** válasza:
0%

46

A kanyaró az létező vírus te agymosott birka. A "Covid" az egy kitalált szar amivel szivatjak az emberiséget

2021. júl. 19. 20:09
 46/75 anonim ***** válasza:
41%
47-es:Ezt melyik orvosi diplomáddal állapítottad meg?:-)Tudjuk a világ összes országa összeesküdött..Sőt a gyíkemberek találtak ki..Ezért vagytok mar szánalmasok..Olyan butak/iskolázatlanok vagytok hogy az már vicc..
2021. júl. 19. 20:17
 47/75 anonim ***** válasza:

48-as

Viszont te egy olyan okos és iskolázott ember vagy, hogy kábé öt mondatot nem tudtál helyesen és normálisan leírni. :)

2021. júl. 20. 09:17
 48/75 anonim ***** válasza:
17%
Szerencse, hogy a korábbi járványoknál nem voltak ilyen facebookos bölcsek, akik most olyanokat mondanak, hogy a "covid kamu". Akkor miért félsz az oltástól? Mi van benne? Kamu covidból csinálták? Vagy chip? Ki fog halni az emberiség oltott fele? Te halllod magad ilyenkor, hogy mennyi baromságot beszélsz össze? Igen, aki nem oltatja be magát, annak meg kellene szüntetni a tb jogát. Majd fizesse a magánkórházat vagy gyógyítsa meg magát kamugyógyszerekkel, kamuorvosokkal.
2021. júl. 20. 09:30
 49/75 anonim ***** válasza:
Lassan elfogy a türelem az ilyen fertőző, félnótás barmokkal szemben.
2021. júl. 20. 09:31
 50/75 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem nem kell komolyan venni, csak hülyülnek, trollok, mert én biztosra veszem, hogy már akkor villámgyorsan beoltatták magukat, amikor nálunk még nem is volt vakcina, szerintem Svájcban, Izraelben, vagy máshol leperkáltak egy csomó zsozsót és a biztonságban most uszítanak és közben jókat vihognak a saját bunkóságukon.

Kizárt eset, hogy a 21. században ilyen létezzen, ennyire tökkelütött ember nincs, ez még az észbontókban is sok volna, szerintem az is megrendezett.

Azt gyanítom, hogy politikai célzattal csinálják, hogy a kormánynak keresztbe tegyenek, mert az láthatóan majd kitöri a kezét, lábát, hogy oltasson, de juszt se és ha sok a beteg, vagy nem működik a gazdaság, akkor az jó, mert Lenin is azt mondta a cári rendszerre, hogy akkor a legjobb, ha minden a legrosszabb, mert az elégedetlenséget generál, forradalmi hangulatot csinál és azzal sima ügy a kormányváltás.

2021. júl. 20. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!