Oltottal és oltatlanok, ti rettegtek a delta vírustól?
Sajnos matematikai tény, hogy nálunk is be fog robbanni, kb. egy hónapunk van. Sok szakértő, tudós és felmérés alapján nagyon gyatrán védenek a vakcinák, mert az már több mint egy éve nem létező vírus ellen lettek kifejlesztve. Különösen a kínai semmit nem véd, de még a nyugatiak is alig ismerik fel, már ha egyáltalán felismerik.
Ti rettegtek?
41
Egy nem létező dologba nem lehet belehalni
46
A kanyaró az létező vírus te agymosott birka. A "Covid" az egy kitalált szar amivel szivatjak az emberiséget
48-as
Viszont te egy olyan okos és iskolázott ember vagy, hogy kábé öt mondatot nem tudtál helyesen és normálisan leírni. :)
Szerintem nem kell komolyan venni, csak hülyülnek, trollok, mert én biztosra veszem, hogy már akkor villámgyorsan beoltatták magukat, amikor nálunk még nem is volt vakcina, szerintem Svájcban, Izraelben, vagy máshol leperkáltak egy csomó zsozsót és a biztonságban most uszítanak és közben jókat vihognak a saját bunkóságukon.
Kizárt eset, hogy a 21. században ilyen létezzen, ennyire tökkelütött ember nincs, ez még az észbontókban is sok volna, szerintem az is megrendezett.
Azt gyanítom, hogy politikai célzattal csinálják, hogy a kormánynak keresztbe tegyenek, mert az láthatóan majd kitöri a kezét, lábát, hogy oltasson, de juszt se és ha sok a beteg, vagy nem működik a gazdaság, akkor az jó, mert Lenin is azt mondta a cári rendszerre, hogy akkor a legjobb, ha minden a legrosszabb, mert az elégedetlenséget generál, forradalmi hangulatot csinál és azzal sima ügy a kormányváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!