Melyek voltak a FIDESZ kormány legjobb döntései?
Pedig azt van a 15-ben, nagybetűvel, hogy "nekik SEM" lett jobb, meg leidiótáznak látatlanban. Ne akarjátok már megmondani, hogy szarabb lett nekem is, meg midenki másnak, miközben sok családnak pont, hogy jobb lett. Nem véletlenül népszerű a fidesz.
Sokkal jobban élünk, mint előtte bármikor.
A minimálbéreseknek meg soha nem volt jó, és kb nem is lesz, ezen kár is vitatkozni.
#21 Most először fordult elő a rendszerváltozás óta, hogy a minimálbér elérte a létminimum szintjét legalább. Vagyis még a minimálbéreseknek is jobb lett.
#17 pontosan! Ahogy írtad: nem tudsz számolni.
Nekem is nőttek a megtakarításaim. És? Azelőtt is nőttek.
#18 A hiszékenységnek köszönhetően. Akkor én is elhittem hogy gyurcsánynál nem nem lehet rosszabb. Aztán kiderült hogy tévedtem.
"A megtakarításaink is nőttek"
Ugyanaz a kincstárjegy, ami egykor 10% kamatot hozott, most 2,5%-ot, a betéti kamatok olyan alacsonyak, hogy még az inflációt sem feltétlenül fedezi, aki nem kockáztat egy kicsit többet (mert kevésből tud csak gazdálkodni és nem mer, vagy nem ért hozzá), az rosszabbul járt.
#26 Csakhogy amikor a kincstárjegy 10% kamatot adott akkor (ha volt ilyen) az infláció sokkal magasabb volt, mint most.
Jelenleg az 1 éves állampapír az ami 2,5%-os kamatú. Mikor volt olyan hogy 10%-t kamatozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!