Karórát szeretnék venni, és kíváncsi vagyok mások véleményére, hátha megkönnyítitek a döntésem. Fossil Grant FS4812 vagy Casio Collection BEM-511L-1AVEF szerintetek melyik legyen?! Ha indoklást is tudnátok írni hozzá az lenne a legjobb!
mindkettő rohadt jól néz ki.
ha a pénz nem szempont, szerintem azt válaszd, amelyiknek a szíja is, a szerkezete is jobban áll méretileg a karodon, ha van egyáltalán különbség. (férfi óra, vagyis ne legyen túl keskeny a szíja, vagy túl kicsi az óra, mert az komikusan hat)
Heló!
Ennyi pénzért voltakép azt, amelyik neked jobban tetszik. Fossil telejs mértékben divatóra, Casionál ilyen kategóriában sok a vacak.
Én azt mondanám ,hogy csapj hozzá még 10000-15000-et, és vadászs akciókra. Így akár 45000 ft körül szert tehetsz mondju kegy 70000-es órára.
Nekem egyébknét egy Lorus volt az első órám - 2. helyezésért járó pénzből vettem, rég akartam egy normálisnak mondható órát :D -, amit most, 4 év után cseréltem le egy drágábbra. Például ezt a márkát tudom ajánlani, ennyiért nagyon jó választás.
Na, visszatérve a kérdéshez, azt vedd, amelyik neked tetszik, lényeges különbség nincs köztük.
(De továbbra is tartom ,hogy csapj hozzá még egy kcisit, és vadássz akciókra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!