Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyek voltak a FIDESZ kormány...

Melyek voltak a FIDESZ kormány legjobb döntései?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 10 év egyértelműen egy sikerkorszak a magyar történelemben, de melyek voltak a legjobb döntések?

2021. júl. 13. 09:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
74%

A felsoroltak az a gond hogy a migránsokat és terroristákat nem állította meg így nem védte a hazát, bár nem is akar egy terrorista itt bármit csinálni és a jelentéktelen ország, de pharaont, meg a sim kártyásokat is beengedte, ingyen buszoztatta a migriket.

Családokat hátráltatjàk a "kedvezmények", hiszen nagyon durván megemelkedtek miatta az ingatlanárak.

Stb

2021. júl. 13. 10:54
 12/35 anonim ***** válasza:
60%
Dohányzás betiltása zárt helyeken. Más fideszes döntést annyira nem tudnék kiemelni.
2021. júl. 13. 11:05
 13/35 anonim ***** válasza:
22%
Egykulcsos adó és családi adókedvezmény! Sokkal több marad a zsebben!
2021. júl. 13. 11:09
 14/35 anonim ***** válasza:
61%

Ja, a magasabb jövedelműeknek.

A 16%-os SZJA-t lecsökkentették 15-re, és ugyanakkor megemelték a TB-t fél százalékkal, az ÁFÁ-t 2%-kal, bevezették a tranzakciós illetéket, chips-adót,kommersz szeszek adója, baleseti adót, útdíjemelés, szociális hozzájárulási adót, igazgatási szolgáltatási adó... ez csak pár az általuk bevezetett közel 30 új adónemből.

2021. júl. 13. 11:33
 15/35 anonim ***** válasza:
45%
#14 nekik SEM! Csak az idótáknak akik nem tudnak számolni, és azt hiszik jól jàrtak az szja csökkentéssel, pedig csak jól TÚL jártak az eszükön, ami mondjuk nem nehéz tekintve, hogy mennyi van ezeknek... :)
2021. júl. 13. 12:34
 16/35 anonim ***** válasza:
77%
Az én kedvencem a vasárnapi boltzár eltörlése volt.
2021. júl. 13. 12:58
 17/35 anonim ***** válasza:
13%
Szeretem, amikor mások megmondják, hogy valójában mennyire szar is nekem, lásd 15-ös. Igenis többet hozott a kedvezmény, mint amennyivel drágultak a dolgok. A megtakarításaink is nőttek, jobban is élünk, de biztos túljártak az eszünkön és nem tudunk számolni.
2021. júl. 13. 13:08
 18/35 anonim ***** válasza:
20%
#17 Ezen erőlködnek lassan egy évtizede, hogy megmagyarázzák nekünk, hogy mi nem is érezzük magunkat jobban. Ezzel párhuzamosan meg be akarják adni, hogy gyurcsányék idején meg NEKÜNK nem is volt olyan rossz, csak egy véletlennek köszönhető hogy páros lábbal rúgta ki őket a parlamentből az ország 2010-ben.
2021. júl. 13. 13:19
 19/35 anonim ***** válasza:
40%

Én meg azt szeretem amikor valaki úgy le vitázni hogy nem is érti amit elolvasott. :-D

Lehet hogy neked jobb - de az átlagkeresetüeknek, pláne ha nincs gyereke, biztos rosszabb.

2021. júl. 13. 13:51
 20/35 anonim ***** válasza:
55%
...úgy áll le...
2021. júl. 13. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!