Fiatalok külföldre mennek- ez normális? Feladják a hazát?
"Fiatalok külföldre mennek- ez normális? Feladják a hazát?"
ezt a kérdést láttam egy fórumon.
Úgy gondolom, hogy ők nem adják fel a hazát hanem egyszerűen csak a jobb életett keresik.(itt megjegyezném, hogy én is ezek közé tartozom)
Volt egy jó komment is:
"Nem hiszem, hogy a hazát adják fel, max a nyomort, kuporgatást!"
Mi a véleményetek?
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 08-29 19:03
Es igen! Miert kell egy 15 eves lanynak felnott modjara tudni mit jelent a nelkuluzes mit jelent a kiszolgaltatottsag, mit jelent a letbizonytalansag? Miert??? Szegyen es gyalazat! Utana neztem 28 000 ft a social segely az most mire eleg?
20.29
Teljes mértékben igaz!!! Én kötelezővé tenném minden fiatal számára, hogy egy évet éljen külföldön. Az a baj, hogy nem is hisszük el, hogy milyen más egy olyan országban élni, ahol van létbiztonság. Evvel a tapasztalattal gazdagodva, egész más mentalitású emberek alakíthatnák az országot, de amíg nem tapasztalja valaki a pozitív példát, addig nem is értem miért vitatkozik arról, hogy hol jó??!!??!! Tapasztalat! Tapasztalat!!!!! ( Ja ezek ellenére én is itt élek, csak nem vagyok elvakult, ismerem a hibáinkat, így módomban áll változtatásokon gondolkodnom!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!