Fiatalok külföldre mennek- ez normális? Feladják a hazát?
"Fiatalok külföldre mennek- ez normális? Feladják a hazát?"
ezt a kérdést láttam egy fórumon.
Úgy gondolom, hogy ők nem adják fel a hazát hanem egyszerűen csak a jobb életett keresik.(itt megjegyezném, hogy én is ezek közé tartozom)
Volt egy jó komment is:
"Nem hiszem, hogy a hazát adják fel, max a nyomort, kuporgatást!"
Mi a véleményetek?
"Aki magyarnak született az is marad aki nem így gondolja megtagadja saját hazáját."
Én nem tagadom meg a hazám, de hogy ha az nem tud az emberekne olyan megélhetést, életszínvonalat adni mint máshol akkor ne csodálkozzon senki, hogy mindenki elmegy.
Az emberek nem mazohisták, hogy a nyomorban maradjon, azért hogy hazafi legyen.
Ha MO.-ban úgy fizetnék meg az embereket ahogy az reális lenne akkor mindenki maradna. Senki nem akar 35 évig törleszteni egy nyamvat hitelt. Meg lehet azokat érteni akik e miatt mennek el. HA mindenki maradna, akkor se 5 év alatt jönne rendbe az ország. kell neki vagy 30-40 év. Ha azt mondják, hogy 2 évig szűkösen kell élni és utána megkapod a megérdemelt pézedd akkor oké. DE ha 25 évet kell várni akkor...
22:34
Hibáztasd ezért azokat akik hazaáruló pártokra szavaztak.Szánalmas fiatalság mondom úgy hogy 15 vagyok.De legalább megtisztul az ország a hazaáruló férgektől.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:51
Te melyik pártal szimpatizálsz?
off: Kérdező a te programozó barátod hány éves illetve mióta van benne a szakmában?
Milyen programnyelven programozik?
Én azokat aki külföldre költöznek jobb megélhetésért csak hazaárulónak tudom nevezni.Úgy érzem kötelességem itt maradni mivel magyar vagyok vissza kell állítani hazám becsületét és visszaszerezni Árpád honát.Aki magyarnak született az is marad aki nem így gondolja megtagadja saját hazáját.Nemzetünk fennmaradása a fiatalságon múlik azért sulykolja belén a média hogy nincsen hazád szégyeld magad ha magyar vagy hogy később könnyeben tudják elfoglalni Magyarországot a zsidók.
Nagyon szép szónoklat.. de ezt a nincsen hazád, szégyelld magad h amagyar vagy, ezt leginkább töled, töletek szoktam hallani... bomlasztjátok az országot h elfoglaljanak minket a buddhisták???ejnye..
amugy meg nagy hülyeséget irsz.. azért mert vki elmegy külföldre dolgozni mér lenne hazaáruló??
nekem elmondom mi a tervem.. kimegyek külföldre 5-6 évet szakácsnak, (a munkaadó adja a szállást, étkeztetést, ezenkivül nemsok másra megy el a pénz) megszedem magam kicsit, majd hazajövök és itt befektetem egy vállalkozásba akármibe.. akkor én most ártok az országnak vagy nem? azzal hogy széchenyi elment bejárni europát ártott az országnak? azzal hogy elhozta a nyugatias dolgokat? hogy látta ott hogy müködik a dolog?? nem.. attól h vki kimegy külföldre nem lesz hazaáruló.. kevésbé lesz hazaáruló, mint az aki h ha nem megy neki jól, akkor a fővárosban kővel bedobálja az üzleteket, felgyujtja az autókat. mert h attól jobb lesz...és miér lenne hazaáruló?? a hazám akkoris a hazám hogyha nem vagyok ott.. Kaposvári vagyok, lassan elköltözök Pestre elárulnám Kaposvárt?? jah az más dolog h csak ott van olyan egyetem amien kell nekem.. de ez ugyanaz.. csak külföldön van oan munka,(+ olya bér) ami kell nekem... de attól hogy pesten leszek én még kaposváron születtem, és kaposvárinak érzem magam, a hazám kaposvár lesz és annak a térsége ahol nöttem fel és h ha kimegyek külföldre akkoris magyarország és azon belül somogy, kaposvár lesz a hazám...
hülyeség hogy aki kimegy az elárulja a hazát.. de h ha neked ez az elved.. akkor legalább ne sirjál hogy itt szar élni.. te választottad...
ma 01:16
Nem tudom hogy te most ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted?Aki akar nyugodtam mehet külföldre dolgozni de jöjjön vissza gyarapítsa a hazát.
A legtöbb ilyen ember aki kimegy magyargyűlölő (ezt nem feltétlenül az emberekre értem hanem a kultúrára,történelemre,nyelvre).
A legtöbb ilyen ember aki kimegy magyargyűlölő (ezt nem feltétlenül az emberekre értem hanem a kultúrára,történelemre,nyelvre).
és ezt te honnan tudod? szonda ipsosnál végzel felméréseket vagy miszösz?? vagy csak rámondod hogy magyargyülölö mert nem azt teszi ami az általad elfogadott? grat.
bumbi véleményét osztom.
Attól, hogy kimegyek dolgozni, nem leszek hazaáruló. Ha az ország képtelen magát összeszedni, és munkahelyeket teremteni, akkor dögöljek én meg a családom azért éhen, mert magyar vagyok?
Mindenki a jobb megélhetést keresi, ha emiatt el kell hagynom ezt az egyébként rendkívül színvonalas országot, megteszem. A hazaáruló jelentésével jó lenne tisztában lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!