Fiatalok külföldre mennek- ez normális? Feladják a hazát?
"Fiatalok külföldre mennek- ez normális? Feladják a hazát?"
ezt a kérdést láttam egy fórumon.
Úgy gondolom, hogy ők nem adják fel a hazát hanem egyszerűen csak a jobb életett keresik.(itt megjegyezném, hogy én is ezek közé tartozom)
Volt egy jó komment is:
"Nem hiszem, hogy a hazát adják fel, max a nyomort, kuporgatást!"
Mi a véleményetek?
A legtöbb ilyen ember aki kimegy magyargyűlölő
leirom a magyargyülölöket történelmünkböl:
Kossuth Lajos
Széchenyi István
Bethlen István
Batthyány Lajos
II. András
és hadd ne soroljam.. sok magyargyülölö, kimentek külföldre a hazaárulóóóók!!! (vicces nem h mekkora hülyeséget irtál?)
Mit tehetnék én?! Ez már örökre így lesz?
A szüleim már megint veszekednek.. pár napig elvoltak de megint nincs pénz így csak feszültség van itthon.
Anyu munkanélküli apunak sincs mindig munkája. Apu kiment külföldre dolgozni nem fizették ki rendesen ráadásul még a telefonját is elvették.. jön a suli egyszerűen nem tudjuk mihez kezdjünk.Komolyan mondom már énis bármit megtennék csak lenne egy hónap amikor nincs semmi gond..és nem kell azon gondolkodni hogy mi lesz jövőhéten. Amit anyu kap pénzt az arra elég hogy kifizessük a csekket meg a rezsit. Apunak meg nem mindig van munkája. A netet sem tudtuk már kifizetni.. sőt lehet jövőhéten suliba sem tudunk menni mert lehet hogy nem tudjuk megvenni a bérletet. Apu majdnem kinnt volt 1 hónapig külföldön és kiszúrták a szemét 40 000f-tal.. pedig annyit dolgozott teljesen lefogyott meg minden. :(
L/15
-Frissen másolva.. és ezért ne menjek ki?? Azért nehogy már a 15 éves gyerekemnem is ilyeneken kell rágódnia majd.. Ilyen korba élvezni kell az életet. Én ki fogok menni, te meg nyomorogj, sajnáltasd magad, miközben olyan marha nagy hazafi leszel.. röhejes vagy.
Jogos.
Aki kimegy, az nem azért megy ki, mert utálja ezt az országot (habár, megértem, ha valaki ezen az állásponton van), hanem a jobb megélhetés reményében. Én nem azért tanulok, hogy minimálbérrel szúrják ki a szemem, holott a tisztelt politikusaink meg mindent zsebre raknak. Ráadásul a cigányoknak osztott segély is több, mint egy főállású ember keresete.
Na ennyit Magyarországról.
18:55
Látom bumbi még mindig értelmezési gonddal küszködsz.
miért küszködnék??
A legtöbb ilyen ember aki kimegy magyargyűlölő (ezt nem feltétlenül az emberekre értem hanem a kultúrára,történelemre,nyelvre).
ezt nem én irtam.) én csak felhoztam egy két hazaárulót a történelemből..
Kossuth Lajos
Széchenyi István
Bethlen István
Batthyány Lajos
II. András
Te nagyon okos szerinted ők a jobb megélhetésért mentek ki???
Te nagyon okos szerinted ők a jobb megélhetésért mentek ki???
miben más az hogy én kimegyek szakácsként 5 évre angliába tapasztalatot szerezni, tökét, minthogy ők kimentek világot látni, ideologiát, ötleteket szerezni?? semmiben... ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!