Honnan tájékozódsz elsősorban politikai kérdésekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 19:07
12/27 anonim válasza:
Összeesküvés elméletes/konteos oldalakról amik érdekes módon mindig beteljesulnek
13/27 anonim válasza:
Fura, hogy az MTI (Magyar Távirati Iroda) oldalát soha senki nem említi egy szóval se.
14/27 anonim válasza:
Sajat tapasztalataimra hagyatkozom, hiszek magamban. Nekem ne mas mondja meg, hogy erzem magam a boromben, a kornyezetemben es az eletben.
15/27 anonim válasza:
14, a hírek pont nem erről szólnak..
16/27 anonim válasza:
Bunozo vagyok. Nem erdekel a politika, minden kormany uldoz a btk alapjan, tehat nekem mindegy :)))
17/27 anonim válasza:
Vegyesen nézek,hallgatok,olvasok mindenfélét, fontosnak érzem, hogy komplex látásmódon legyen ezért direkt többféle különböző világnézetű oldalt követek egyszerre. Amiket leginkább szoktam:
ATV, Hírtv, 444, mandiner, hvg, spirit fm, 168 óra, Heti tv
18/27 anonim válasza:
15. Nem erdekelnek a hirek - messzirol jott ember azt mond amit akar.
Elem az eletemet, tapasztalom a minden napokat ... nem kell a hir, hiszen benne elek az eletben. Amugy meg pont leszarom mi tortenik a vilag masik felen es baromira nem erdekelnek a tomeghiszteriak.
Van egy egesz jo eletem, amikor mas sztrajkol es tuntet, akkor en logatom valahol a laban, vagy kirandulok.
:))) Ez van! Ki mit szeret, azt kapja az elettol :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!