Mi a véleményed arról, hogy 2019 március óta senki nem tüntetett a Coviddal kapcsolatban és évekig is húzodhat, de pár nap alatt szinte az egész ország felszólalt amint meghozták a pedofília törvényt?
A két dolog közül egyik sem fontosabb. Ugyanolyan fontos ügyek, mert a magyarokat hülyítik. Csak legyen elterelés (nyilván beszélni kell róla én támogatom őket, hisz én mindenkit is imádok!!!) Ezzel a lépéssel Magyarország 100 évet lépett vissza kb.... Közben már decemberig tolta Orbán a VÁLSÁGHELYZETET. Holott a fél ország be van oltva!?
Mellesleg bakteriális tüdőinfekciót kaptunk a párommal, mert a maszkot kell hordani a munkahelyen és mindenhol.
"Mellesleg bakteriális tüdőinfekciót kaptunk a párommal, mert a maszkot kell hordani a munkahelyen és mindenhol."
Azt nem a maszktól kaptad, hanem mert nem megfelelően hordtad a maszkot.
Az egészségügyben negyven éve hordják a maszkokat, nem kapnak tömegesen bakteriális tüdőinfekciót. mert nem okozza a maszk hordása.
Kb. pont ekkora marhaság a többi is amit leírtál.
Sajnos hiába tüntetsz a COVID ellen, ez a vírust meg a mutánst nem érdekli. Amúgy nem tudom, te hova járkálsz, hogy "mindenhol" maszkot kell hordanod, én kb heti 1 órát hordom - a boltban.
Tüntetés helyett több oltakozás kéne, és lehetne több lazítást.
Ezt a 100 éves visszalépest nem értem, 100 éve borzasztó nagy spanyolnátha járvány volt és sokkal többen haltak meg (nem hordtak maszkot).
Amúgy honnan tudod, hogy a maszktól lettél beteg?
Egyébként meg az a rossz hírem van, hogy nagyon tejed az indiai mutáns UK-ban és Németországban is, szóval lehet, hogy még idén lesz szigorítás, örülj annak, ami most van.
Tüntetés helyett több oltakozás kéne, és lehetne több lazítást.
Naív vagy, ha azt hiszed kettő oltásnál megáll a dolog. Majd a 100. oltásnál a 100. hullám után talán felébredsz te és a hozzád hasonlók. Komolyan nem bántásból, köszönöm, hogy mindenki leírja a véleményét!
Egy egyszerű nátha vírus nem mutálódik, de biztos Kína van a legrosszabb helyzetben e tekintetben 🙂
Csak hogy ott nincs Covid és nincs mutáns.
Mondjátok el nekem, mondjatok tippet, mitől lett fekvőbeteg két 100%-ig egészséges és fiatal ember, akik 10 éve voltak utoljára ennyire rosszul, akik semerre sem utaznak csak munkába és boltba járnak gyalog.
Bár egyáltalán nem ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!