Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vélemények a homofób törvénnye...

Vélemények a homofób törvénnyel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
ezek szerint innentől kezdve nem lehet homoszexuális orientaltsagrol beszelgetni az iskolában. Elég rosszul hangzik, de eddig sem beszélt róla senki, én még egyetlen egy esetről sem hallottam eddig.
2021. jún. 17. 10:18
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
52%
Engem teljesen hidegen hagy. Nem tudom kinek fontos, hogy a melegekről szó legyen az iskolában (a melegeket leszámítva). Műhiszti már megint.
2021. jún. 17. 10:23
 2/30 anonim ***** válasza:
62%

Nem igaz, hogy nem lehet homoszexualitásról beszélni. Nyilván ez része a biosz tananyagnak is (náluk az volt), és ezen kívül sem tabu:

"Az iskolai szexuális felvilágosító foglalkozásokkal kapcsolatban is megfogalmaz előírásokat a jogszabály: az nem irányulhat a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.

Az intézmény pedagógusain kívül csak azok az emberek, szervezetek tarthatnak vagy szervezhetnek ilyen foglalkozást az intézményekben, akik szerepelnek egy hivatalos, folyamatosan frissülő nyilvántartásban."

[link]

Az, hogy mondjuk a töriórán tanulunk a világháborúról, aligha a háború népszerűsítése. A tananyagot amúgy is központilag állítják össze, nem kell annyit agyalni az egyszeri tanárnak, hogy mi legyen benne. Aki meg nem képes úgy beszélni a homoszexualitásról, hogy azt ne népszerűsítse, az keressen más foglalkozást, nem hinném, hogy ez olyan bonyolult feladat lenne.

2021. jún. 17. 10:25
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
Az róla a véleményem, hogy sokan el sem olvasták, és a Kossuth téren döngették a mellüket, hogy mennyire olvasatlanok a témában. Elolvastam a törvényt és enyhének találom.
2021. jún. 17. 10:28
 4/30 anonim ***** válasza:
61%
Támogatom.
2021. jún. 17. 10:30
 5/30 anonim ***** válasza:
49%
Analfabéták hisztije. Aki elolvasta, az rájött h kurv.ára nem a melegek ellen van. A pedók bujtották a melegeket a hisztire. Akik vevők voltak rá, tehát ezek után meg is van az egész lmbtq-ról a véleményem...
2021. jún. 17. 10:33
 6/30 anonim ***** válasza:
35%

Szavazatszerzési majomkodás. Bemérte a közvéleménykutató hogy lehet így szavazatot szerezni ezért Orbán most támogatja.

Csak elvonja a tényleg fontos pedo ügyekről a figyelmet.

2021. jún. 17. 10:40
 7/30 anonim ***** válasza:
48%

6

Az a probléma, hogy az ilyen fapados magyarázkodást már senki nem hiszi el.

2021. jún. 17. 10:44
 8/30 anonim ***** válasza:
Nekem nincs vele problémám, de az tény hogy az RTL híradó (a legnézettebb) nagyon ellene van.
2021. jún. 17. 10:58
 9/30 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, NINCSEN homofób törvény.

Ha a megkülönböztetés tilalmára gondolsz, azt nem most hozták törvénybe. A Polgári Törvénykönyv 2:43. §-a szabályozza (2013) és a korábbi törvényben is benne volt. Ahogyan tilos a gyűlöletkeltés is és az is itt van szabályozva.

Külön a homofóbok ellen nincsen törvény. Szóval miről beszélsz?

2021. jún. 17. 11:09
 10/30 anonim ***** válasza:
45%
Már elegem van belőle. Túl van tolva a melegek által, úgy csinálnak mintha mindenki folyamatosan zaklatná, meg verné őket, miközben senki nem szólta meg őket. (Kivéve az olyan emberek, akik alapból is nemi identitástól független mindenkibe belekötnek)
2021. jún. 17. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!