Gondolod hogy neki számít az emberi élet? Jó sok pénzért vettük ezt a használhatatlan kínai folyadékot, mert ebből is képesek voltak lopni. Őt csak a biznisz érdekli, semmi más.
2021. jún. 30. 22:07
3/40 anonim válasza:
Mikor fog végre elhúzni, és békén hagyni végre ezt a szerencsétlen szétlopott országot ?!? 😔
2021. jún. 30. 22:07
4/40 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy mindenkit megvéd.
2021. jún. 30. 22:09
5/40 anonim válasza:
Szerintem ősszel, ha újraindul a járvány és lesz sok vakcina, akkor aki akarja, beoltják majd nyugati vakcinával is.
A hírek szerint főleg a kínai oltás hatékonysága gyenge az új indiai vírusvariánssal szemben.
2021. jún. 30. 22:10
6/40 anonim válasza:
Mely balsikerű döntésekre gondolsz? Én aztán végképp katasztrófának tartom a kormány járványkezelését (mielőtt le lennék fideszesezve), de a keleti vakcinák használata jó döntés volt. A Szputnyik kifejezetten hatékonynak tűnik, a Sinopharm nem annyira, de az is viszonylag sok embernél kiváltja a megfelelő immunválaszt (remélem, nálam is, én is azt kaptam).
2021. jún. 30. 22:11
7/40 anonim válasza:
Dr Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr intézkedéseket fog bevezetni hogy az emberek boldogok legyenek!
2021. jún. 30. 22:15
8/40 anonim válasza:
Mivel pont a röghöz kötés volt a célja a kínaival, így értelem szerűen nem fog intézkedni az elfogadásáról.
Viszont az oltási kedvet szeretné csökkenteni, mivel újra a fájzert ajándékozza külföldre.
Munkatársam is mesélte, hogy múlt héten egye fene, elmegy oltásra.
Odament, hogy a akkor fájzert kér.
az nincs sajnáljuk.
akkor jó lesz a moderna is.
az meg végképp nincs.
és akkor választhatott a kínai meg a kínai közt, amire fogta magát hogy köszöni de akkor nem oltat.
2021. jún. 30. 22:16
9/40 anonim válasza:
"A hírek szerint főleg a kínai oltás hatékonysága gyenge az új indiai vírusvariánssal szemben."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!