Kire szavaztatok a korábbi országgyűlési választásokon?
Mivel 2002-ben szavaztam először, én innen kezdem.
-2002: MSZP
-2006: MSZP
-2010: LMP
-2014: LMP
-2018: DK
Előzőn a Momentumra, előtte nem foglalkoztam a politikával.
Eddig a Fidesz volt az egyetlen akinek sikerült rábírnia hogy ellene amőbázzak. Következő az összefogás lesz, előbb-utóbb csak sikerül leváltani őket...
-2010 Jobbik (fogalmam se volt, kik ők 18 voltam és valami olyanra akartam szavazni, ami nem MSZP és nem Fidesz)
-2014 Fidesz (a Jobbiknak nagyon szélsőséges megnyilvánulásai voltak,amik hamar kiábrándítottak, a Fidesz pedig abban a 4 évben még viszonylag vállalhatónak tűnt,de még mindig nem foglalkoztam különösebben a politikával)
-2018 Kétfarkú Kutyapárt (Na eddigre már eléggé beleástam magam a politikába, hogy belássam, hogy az összes parlamenti párt vállalhatatlan, így 2022-ben sem kérdés, hogy hova húzom az X-et, ha csak nem kerül be a lehetőségek közé a Le az adók 75%-ával párt, akkor maradok az MKKP-nál.)
2002 mszp, fidesz ellen
2006 mdf
2010 nem szavaztam
2014 mszp-együtt-dk-pm-mlp, fidesz ellen
2018 mkkp
1994-ben szavazhattam és szavaztam először. Az MDF gyakorlatilag széthullott, az SZDSZ-ről már kezdett lehullani a lepel. A Torgyán féle vonal sosem fogott meg. A Fidesz volt az egyetlen párt az MSZP ellen, amelyiknél azt lehetett látni, hogy leglább annyira néz a jövőbe, mint a múltba.
Ez azóta sem változott. Talán egyszer kihagytam valami miatt a választást.
A legelső választáson SzDSz, tudjátok szabad madár így, meg úgy, meg az elég nagy párt volt, hogy le legyen váltva az MSzP, aztán a másodikon a Fideszre, mert fiatalok voltak és demokraták.
Utána nem szavaztam, nem érdekelt a politika, csak most az utolsón és most megint a Fideszre, mert kicsit rasszista vagyok, utálom az arabokat, négereket. A zsidókkal nincs bajom, én gyárakban dolgoztam, ott nincsenek zsidók, csak elvétve és a cigányoknak is csak a bűnöző felével van gondom, de lényegében azokkal sincs érintkezésem, mert nem megyek szlamos környékre.
Most nem tudom majd, nekem olyan párt kell, amelyik nem Euroszkeptikus, de fenntartja a kerítést, a többi másodlagos számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!