Akik Gyurcsány Ferencet jó politikusnak és embernek tartják, és szavaznának rá ( vagy az általa vezetett összefogásra), miért gondolják ezt? Mennyire" ismerik" egyáltalán a korábbi életét, politikai teljesítményét?
Gyurcsány Ferenc valóban jó politikus, bár inkább vicces ember :D Ettől függetlenül, hogy én ezt gondolom róla, nem akarnám, hogy ő legyen újra az ország vezetője, de szerencsére ezt ő sem akarja. Ezért is téves infó, hogy ő vezeti az összefogást.
Hogy miért gondolom ezt? Mert volt annyi önismerete Orbánnal szemben, hogy anno (ugyan zárt ajtók mögött de) belátta, hogy ezt elkrták. Én az ország helyében őt szavaztam volna meg egy újabb ciklusra, már csak azért is, hogy ne fordulhasson elő ilyen, hogy a Fidesz 2/3 szétlopja az országot.
Viszont jó lenne inkább elfelejteni ezt a Gyurcsányozást, mert teljesen mindegy, hogy ő akkor mit csinált, amikor kormányon volt. Az egyetlen lényeg most az, hogy a Fideszt eltirhítsuk örökre. Semmi más.
1# értem ezt. De honnan gondolod/ gondoljátok, hogy egy " bárki" jobb miniszterelnök lenne, vagy egy " bármilyen" kormàny jobb lenne??
Amúgy a kérdés kifejezetten Gyurcsány Ferencre vonatkozik, nem a " mindenáronváltsukleOrbánt" itt a lényeg.
3#"Viszont jó lenne inkább elfelejteni ezt a Gyurcsányozást, mert teljesen mindegy, hogy ő akkor mit csinált,..". Akkor ez Orbán Viktorra is igaz, ugyebár?? Viccet félretéve, szerintem NEM szabad elfelejteni, hogy Gyurcsány mit csinált, amikor miniszterelnök volt...
Orbánra nem vonatkozik ez a kijelentés, mert ő jelenleg is itt van, és jelenleg is percről percre teszi tönkre az országot. Gyurcsány a múlt, a múltat meg el kell felejteni, vagy tanulni kell belőle. Hogy mit? Azt, hogy Gyurcsányt nem választjuk meg újra, mert rossz tapasztalataink voltak. Ettől függetlenül nem lehet tudni, hogy egy "bárki" jobb lenne, de ha nem próbálod meg, akkor meg sem tudhatod.
Teret kell adni az újításnak, nem szabad ennyire röghöz kötöttnek lenni, hogy mindegy mi van, más sem lenne jobb. És ha jobb lenne? Senki nem jövőbe látó, még az sem, aki azt hiszi.
6#"tanulni kell belőle. Hogy mit? Azt, hogy Gyurcsányt nem választjuk meg újra, mert rossz tapasztalataink voltak."
Honnan tudod, hogy ha nyerne az ellenzéki Összefogás, akkor ha nem is Gyurcsány lenne azonnal a miniszterelnök, DE fél év alatt megpuccsolná a regnáló miniszterelnököt, ahogy Megyót is, vagy egyszerűen lemondana a miniszterelnök és a baloldal megválasztaná Gyurcsányt.
Tudod, az a baj, hogy te egy Gyurcsány-mentes valamilyen politikai rendszerről beszélsz, miközben a baloldal meghatározó, vezető politikusa éppen Gyurcsány!
Megkérdem akkor tőled, hogy ha " tanulni kellett a Gyurcsány érából", hogyan lehet ma is ott, az ellenzéki Összefogásban mit keres szerinted, miért nem lehetett szándékosan kihagyni??
Elég idős vagyok, emlékszem, hogy a régi Gyurcsány is jobb volt a mostani Orbánnál. Kielégítő válasz? Tetszeni nyilván nem fog neked, de válaszoltam a kérdésre, szóval zöldet kérek, nem pirosat. Szóval még egyszer:
Teljes mértékben ismerem Gyurcsány korábbi életét és politikai teljesítményét, és szavaznék rá, mert jobbnak tartom Orbánnál.
Van, aki nem így látja, az az ő dolguk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!