Magyarok! Fáj még nektek Trianon, hogy megcsonkították az országotokat?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 15:11
61/70 anonim válasza:
Az igaz, de ha leragadunk ott, a lehetőségeinket amikből kitudnánk valamit hagyni, kihagyjuk.
62/70 anonim válasza:
Az nem leragadás ha évente van emléknap, és emlékezünk egy nemzeti traumára. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 0-24-ben megy a szájhúzás. Egyszerűen ha bármikor szóba kerül, normális ember nem ért egyet a történtekkel, és ez így van jól.
De ezt a lehetőség kihagyást nem értem. Trianon miatt miket szalasztottunk el mondjuk 2000-től napjainkig?
63/70 anonim válasza:
Kérdező! És egyébként mi az, hogy "magyarok," "nektek," "országotokat"? Te a Holdon élsz? Nem magyar vagy? Még csak nem is magyar állampolgár? Vagy magyarul beszélő külföldi kém volnál?
64/70 anonim válasza:
Én nem vagyok magyar lélekben, csak a nyelvet beszélem de a gyerekemhez születésétől kezdve angolul beszélek, ha jobban tud majd felnőttként angolul, mint magyarul, annak csak örülök.
65/70 anonim válasza:
65, az egész kommented akkora sötétséget sugároz, hogy az borzalmas... a gyerekeidet sajnálom.
66/70 anonim válasza:
"Fáj még nektek Trianon"
Aki átélte, annak talán MÉG fáj, én viszont nem éltem akkor, így nem fájhat.
"hogy megcsonkították az országotokat"
A mi hazánk Európa.
67/70 anonim válasza:
Magyarország igazi tragédiája nem triatlon vagy trianon vagy mi, hanem a Fidesz!
68/70 anonim válasza:
Dobreviták, el lehet menni, ahogy bölcs szólta anno! 😆
69/70 anonim válasza:
Gratulálok mindenkinek aki már fejben gyilkolja azokat akik mást írtak, mint ami az ő értékrendjükbe fér. Egyik ország sem ér annyit mint egy emberélet. Kinek mi a véleménye, de az akasztás túl megy minden határon. Ez az ősemberek módszere, akik talán 1920-ban még többségben voltak, de ma már szerencsére fogyatkoznak. Ha lehet senki ne térjen vissza ezekhez a gyökerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!