Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Fáj még nektek...

Magyarok! Fáj még nektek Trianon, hogy megcsonkították az országotokat?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
0%
#36 ha ilyet merne tenni, szerintem sokan elhúznának erről az amúgy is semmirevaló helyről.
2021. jún. 26. 10:23
 42/70 anonim ***** válasza:
41%
Kib...ott Trianon!
2021. jún. 26. 10:28
 43/70 anonim ***** válasza:
25%
Ebben az országban csak a hollókoszt ipar és az aktuális fenék nyalása dívik, Trianont csak agyonhallgatni lehet a nagy jobbos vezetéssel.... Képmutató hazaárulók.
2021. jún. 26. 11:15
 44/70 anonim ***** válasza:
58%
Nem fáj. A múlt helyett a jövővel kellene már foglalkozni. Egy demokratikus és modern Európában teljesen mindegy, hogy hol húzódnak a határok, a Tiszánál vagy bárhol (legjobb lenne, ha megszűnnének a határok), mert biztosítva lennének az alapvető kisebbségi jogok. Ehhez viszont egy erős Európai Unióra/Európai Egyesült Államokra lenne szükség. Ebben Orbán nem érdekelt.
2021. jún. 26. 11:49
 45/70 anonim ***** válasza:
41%
mily sok hazaáruló nemzettársunk van kérem szépen, mindig megdöbbentő ezzel szembesülni, pedig nem egyszer találkoztam már ezzel a jelenséggel
2021. jún. 27. 09:52
 46/70 anonim ***** válasza:
62%
Nem fog fájni nekem Trianon, amint beszüntetjük a holokauszt megemlékezéseket is. Ha nekünk előre kell nézni és nem keseregni, akkor ők is tegyék ezt,m igaz kedves megaliberálisok? Sőt, soha többet ne legyen semmiről megemlékezés a világban sehol, ami traumatizál egy nemzetet.
2021. jún. 27. 10:10
 47/70 anonim ***** válasza:
33%
#46 Nem is értem hogy a francba lehet összehasonlítani? Az egyik pár képzeletbeli vonal módosítása (amiért nem mellesleg a konzervatívak harcolnak a mai napig) , a másik meg VALÓDI emberek szisztematikus meggyilkolása. Az embereket visszahozni már nem lehet,viszont a határokhoz való hozzáállásunkat legalább európán belül tudjuk befolyásolni. Ha már a 21.században vagyunk, az EU-ban, aminek köszönhetően jóformán nincsenek határok a kontinensen belül.
2021. jún. 27. 20:28
 48/70 anonim ***** válasza:
44%

47

Aki jártas a történelemben, az tudja, hogy magyarokat is irtottak etnikai alapon (románok, szerbek, mongolok), sőt, rabszolgának is sok magyart elhurcoltak (mongolok, törökök, kunok). Ennél fogva teljesen aktuális, hogy ha mi ne keseregjünk a traumáinkon, akkor mások se tegyék ezt.

2021. jún. 28. 00:10
 49/70 anonim ***** válasza:
61%
Trianon, és népírtás két külön dolog. Még mindig nem értem hogy jön ehhez az egészhez mindaz amit mondtál. Mert azalapján egyértelműen gyászolhatnánk, de Trianon alatt mi a földbe húzott vonalak miatt kesergünk 100 éve, amiket gyakorlatilag épp el készülnének halványítani Európában ha hagynánk. Nem ismétlem önmagam, de ez a kettő nem ugyanaz a kaliber. Egyébként a holocaustban nem csak maga a népírtás ténye a borzasztó, mert erre valóban volt példa a történelem során, hanem az hogy ez egy precízen megtervezett gyárilag véghezvitt (ismét ismétlem magam) szisztematikus legyilkolása volt egy komplett etnikai/vallási csoportnak. Nem fogok azzal kapcsolatban vitázni, hogy ez volt e a rosszabb, vagy az hogy kivették a botokat a politikusok kezéből határrajzolósdi közepette. Nonszensz összemosni a kettőt.
2021. jún. 28. 00:37
 50/70 anonim ***** válasza:
29%
48, ja, nem is értem amúgy miért nem ülünk fel a blm miatt és követelgetünk jóvátételt. Uno reverse card!
2021. jún. 28. 00:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!