Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok! Fáj még nektek...

Magyarok! Fáj még nektek Trianon, hogy megcsonkították az országotokat?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
73%
Változtatni azon lehet amin tudunk, amin nem el kell fogadni. Lényegtelen, hogy fàj-e vagy sem. A jelenkor problémàival kell foglalkozni, és nem Trianonon sírni.
2021. jún. 25. 20:09
 32/70 anonim ***** válasza:
76%

31-es vagyok.

Attól, hogy sír rajta vissza tudja csinàlni? Senki sem mondja, hogy egyetért egy orszàg csonkítàsàval, vagy egy szervezett vallàsalapú emberírtàssal. Nem kell elfelejteni a múltat, tanulni kell belőle, hogy ne történjen meg újra a jövőben.

Múlt àrnyékàban élni lehet, de jó az, hogy a megvàltoztathatatlan felemészt még pàr generàciót? Nem jobb. Ezért kell tovàbb menni.

Ismerek olyan holokauszt túlélőt aki 20kg-san jött haza, 2 halàltàbort megjàrva. Mégis boldog ember volt, mert ajàndék volt neki minden napja. Mindezt 20 évesen. 92 évig élt. Elveszítette a testvérét és a férjét.

Màsik zsidó ember megkeseredett, gyűlölte a vilàgot. A környezetét olyan szinten mérgezve, hogy a gyereke öngyilkos lett.

Melyik a jobb út szerinted?

Tovàbbra is kérdezem? Jobb lesz attól, hogy fàj? Vàltozik bàrmi? A kiírtott zsidók feltàmadnak?

Nem.

2021. jún. 25. 20:36
 33/70 anonim ***** válasza:
69%

Ja és 32-es itt ül mellettem a zsidó felmenőkkel rendelkező pàrom. Megmondtam neki. Nem vert agyon.

A példàk az ő csalàdjàból vannak.

Egyszer fàjt a tatàrjàràs, a török uralom is. Most màr történelemként éled meg. Pàr generàció és Trianon és a holokauszt is erre a sorsa kerül. A helyes pedig ez.

Ma ma van, tenni pedig a holnapért tudsz a múltból okulva. Ha a visszapillantó tükröt nézed kizàrólag akkor nekimész a falnak.

2021. jún. 25. 20:44
 34/70 anonim ***** válasza:
29%

Ha fájni nem is fáj, de nem elhanyagolható kérdés.

A fröcsögő ballerkák meg inkább menjenek vissza telesírni a párnájukat a pedótörvény miatt! 🤣

2021. jún. 25. 21:08
 35/70 anonim ***** válasza:
33%

"Sajnálom, hogy nem osztották fel az egészet a szomszédaik közt és Budapest nem lett egy önálló városállam. Esetleg a Hortobágyon kellett volna kialakítani egy rezervátumot a nemzethy mélymagyaroknak, ott aztán egész nap csapkodhatnák bőgatyában a karikásostort és vedelhetnék a pálinkát."

Te kibőgted ma már magad, hogy nem lehet lembqwertypizni?

Javasolnám hasonlóképpen neked is ahogy te a "mélymagyaroknak"! 😛

2021. jún. 25. 21:11
 36/70 anonim ***** válasza:
10%
Nem fáj kicsit se. A sok elnyomott nemzetiség végre felszabadult a magyarok rémuralma alól. Szerintem igazságos határ született, lehetett volna sokkal rosszabb is, de én a románoknak a Tiszáig adtam volna, mert akkor megszabadultunk volna egy csomó csóró területtől mint Szabolcs pl. Északon meg az Északi-középhegységet a szlovákoknak adnám, mert az is csak a pénzt viszi. Borsod, Ózd meg a többi putri kell a fenének. Nyugaton meg Sopron, Kőszeg és Szombathely vonalát Ausztriának kéne adni, mert gazdaságilag nekik is jobb lenne, most is sokan járnak át Ausztriába dolgozni. Ha a csuti kilép az Unióból akkor megszívják :(
2021. jún. 25. 21:27
 37/70 anonim ***** válasza:
86%
Te is csak a pénzt viszed. Majd átdobunk a szőröstalpúaknak. 😎
2021. jún. 25. 21:28
 38/70 anonim ***** válasza:
22%
Trianont ünnepelni kellene! Minden megvalósult amiről álmodott a magyar jobboldal. Megszabadultak a népnyúzó Habsburgoktól és a gonosz nemzetiségektől, továbbá végre elnyertük a függetlenségünket! Miért is nem ünnepnap ez?
2021. jún. 25. 22:04
 39/70 anonim ***** válasza:
72%
38, én meggyógyítom az influenzád, de közben lecsapom a két karod és a bal lábad. Miért nem örülsz?
2021. jún. 26. 03:15
 40/70 anonim ***** válasza:
10%
Nekem csak az fáj hogy nem csonkították meg mégjobban. Budapestet kellett volna csak meghagyni azon belül is a belvárost és a romkocsmákat, ott vannak a felvilágosult nyugati gondolkodók. A többit csatolhatják el, parasztok nem kellenek.
2021. jún. 26. 06:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!