Magyarok! Fáj még nektek Trianon, hogy megcsonkították az országotokat?
31-es vagyok.
Attól, hogy sír rajta vissza tudja csinàlni? Senki sem mondja, hogy egyetért egy orszàg csonkítàsàval, vagy egy szervezett vallàsalapú emberírtàssal. Nem kell elfelejteni a múltat, tanulni kell belőle, hogy ne történjen meg újra a jövőben.
Múlt àrnyékàban élni lehet, de jó az, hogy a megvàltoztathatatlan felemészt még pàr generàciót? Nem jobb. Ezért kell tovàbb menni.
Ismerek olyan holokauszt túlélőt aki 20kg-san jött haza, 2 halàltàbort megjàrva. Mégis boldog ember volt, mert ajàndék volt neki minden napja. Mindezt 20 évesen. 92 évig élt. Elveszítette a testvérét és a férjét.
Màsik zsidó ember megkeseredett, gyűlölte a vilàgot. A környezetét olyan szinten mérgezve, hogy a gyereke öngyilkos lett.
Melyik a jobb út szerinted?
Tovàbbra is kérdezem? Jobb lesz attól, hogy fàj? Vàltozik bàrmi? A kiírtott zsidók feltàmadnak?
Nem.
Ja és 32-es itt ül mellettem a zsidó felmenőkkel rendelkező pàrom. Megmondtam neki. Nem vert agyon.
A példàk az ő csalàdjàból vannak.
Egyszer fàjt a tatàrjàràs, a török uralom is. Most màr történelemként éled meg. Pàr generàció és Trianon és a holokauszt is erre a sorsa kerül. A helyes pedig ez.
Ma ma van, tenni pedig a holnapért tudsz a múltból okulva. Ha a visszapillantó tükröt nézed kizàrólag akkor nekimész a falnak.
Ha fájni nem is fáj, de nem elhanyagolható kérdés.
A fröcsögő ballerkák meg inkább menjenek vissza telesírni a párnájukat a pedótörvény miatt! 🤣
"Sajnálom, hogy nem osztották fel az egészet a szomszédaik közt és Budapest nem lett egy önálló városállam. Esetleg a Hortobágyon kellett volna kialakítani egy rezervátumot a nemzethy mélymagyaroknak, ott aztán egész nap csapkodhatnák bőgatyában a karikásostort és vedelhetnék a pálinkát."
Te kibőgted ma már magad, hogy nem lehet lembqwertypizni?
Javasolnám hasonlóképpen neked is ahogy te a "mélymagyaroknak"! 😛
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!