Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért áll ki mindenki az...

Miért áll ki mindenki az LMBTQ tagok mellett most, úgyhogy pár hónapja még mindenki gyűlölte őket?

Figyelt kérdés
Heteroként én is elítélem a törvényt, csak azt nem értem, hogy most mi ez a nagy lmbtq védelem, mikor előtte még ők voltak az ellenségek.

2021. jún. 23. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Ellenzéki birkucik csinálják csak mivel az ellenzéki pártok ebből remélik a politikai hasznot, a birkuci szavazóik meg természetesen követik amit ők csinálnak
2021. jún. 23. 19:45
 2/8 molnarmarcell21 ***** válasza:
94%

"pár hónapja még mindenki gyűlölte őket"

Ez mit jelent?

2021. jún. 23. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Én sem értem mire gondolsz. Azok a pártok és szervezetek, melyek kiálltak a törvény ellen, már évtizedek óta kiálltak az LMBT emberek mellett.
2021. jún. 23. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem pártokra gondolok, hanem átlag emberekre.
2021. jún. 23. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egészséges pszichéjű ember nem gyűlölködik. Gyűlölni olyanok szoktak, akiknek szar az életük, nem vállalják ezért a felelősséget, ezért másokat hibáztatnak, bűnbakokat keresnek.
2021. jún. 24. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Miért, ki az, aki eddig gyűlölte, de most kiáll mellette? 🤔 Én pl. eddig is támogattam őket, ez soha nem is volt másképp.
2021. jún. 24. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
bebuzultak
2021. jún. 24. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem aktívan gyűlölni az ilyen mihazánkos szintű emberek szoktak csak. Az "átlag" ember nem nagyon gondolkodik ilyeneken, vagy kb. annyira, hogy neki mindegy, vagy hogy négy fal között felőle lehet, csak ne tolják az arcába, vagy neki is van meleg ismerőse, de ő olyan normális, vagy hogy ne legyenek bőrtangás fickók Pride-on. Abszolút nem rosszból amúgy.

Szóval nyilván amúgy nem aktivistáskodnak, de azért sokan, akik nem érintettek is érzik, hogy ez azért nagyon gáz, már csak azért is, mert egyre lejjebb megyünk csak országszinten, és ehhez nem kell mindig érintettnek lenni, hogy lássuk. És azért ebből a nem gondolkodik rajta/neki mindegy állapotból nem akkora nagy ugrás a valamilyen szintű támogatás, ha szembefutnak egy ilyen magyarázós cikkel, vagy maguktól is egy támadott csoport mellé álljanak. Szerintem ez az örökbefogadós törvény nélkül talán nem keltene ekkora felháborodást (az jobban megérinti az embereket érzelmileg).

Ja, meg ha más nem, addig mindenki eljut, hogyha valamit az oroszokhoz hasonlóan csinálunk, az így nem túl jó. Sok ilyen hasonlítás felmerült.

2021. jún. 25. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!