Mikor lehet majd oltás nélkül könyvtárba menni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 14:54
11/14 A kérdező kommentje:
Oltást nem is kaptál?
2021. jún. 23. 15:47
12/14 anonim válasza:
10)Nem. És nem is fogok. Nekem is a konyvtar meg az uszoda hianyzott a legjobban
13/14 anonim válasza:
Dehát a hiszti előtt se volt már senki a könyvtárban.... miért pont ezzel az iparral kell még jobban kitolni??? 20 évvel ezelőtt amikor nem volt még annyira internet se, akkor még tele volt a könyvtár, de mamár nem, kong az ürességtől.
14/14 anonim válasza:
14-es: Én a könyvtárban "nőttem fel",gyerekkorom òta bújom a könyveket,az akkori polgármestertől,még a ballagásomra oklevelet is kaptam,mert gimis koromban több,mint ezer könyvet kölcsönöztem ki a könyvtárból.Most doktori képzést csinálok összehasonlìtó irodalomtudománybòl,mégse oltatom be magam,a kérdezőhóz hasonlòan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!