Mikor lehet majd oltás nélkül könyvtárba menni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 14:54
1/14 anonim válasza:
Miért kéne megengedni, hogy oltás nélkül könyvtárba menjen valaki? Én nem akarom, hogy ott fertőzzenek meg engem felelőtlen emberek.
3/14 anonim válasza:
1
Ziccer. Ha te be vagy oltva, akkor rád úgysem veszélyes!
4/14 anonim válasza:
3: ez nem 100%-osan igaz, ezt mindenki tudja. Ezt a "ziccert" elbuktad.
5/14 anonim válasza:
3
Ziccer. A többi oltatlan miatt, nehogy egymást fertőzzék.
6/14 A kérdező kommentje:
Ez egy sokkal egyszerűbb kérdés volt, azt hiszem...
2021. jún. 23. 15:05
7/14 anonim válasza:
Felmerül válaszra a jósnők illetékessége ...
8/14 anonim válasza:
1) Az olltott is tiváb adhatja a fertözést meg el is kaphatja
9/14 A kérdező kommentje:
Hagyjátok már abba baszmeg, a kérdés nem a vírus, az oltás, a kormány, a törvények, stb. minősítésére vonatkozott, hanem arra, hogy lehet-e tudni/sejteni már valamit azokról, akink nem szeretnének oltást, de szeretnének könyvtárba menni; mivel én nem értek az ilyesmihez.
2021. jún. 23. 15:38
10/14 anonim válasza:
Kérdező: Én egyszerűen megfertőztem magam.Ezzel megoldódott a probléma.2 hét karantén, aztán megjött a kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!